Son Dakika | Porto - Sporting Lizbon Maçında Kavga Çıktı

Salim Manav
12.02.2022 - 08:54 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 09:05

Portekiz Ligi'nin 22. haftasında Porto ile Sporting Lizbon'un 2-2 berabere kaldığı maçta iki takım futbolcuları birbirine girdi ve 5 kırmızı kart çıktı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Porto - Sporting Lizbon Maçında Kavga Çıktı

AJANSSPOR

Portekiz Ligi'nde 22. hafta maçında Porto Dragao Stadyumu'nda Sporting Lizbon'u konuk etti. 2-2 eşitlikle sona eren zorlu mücadelenin son dakikalarında iki takım futbolcuları birbirine girdi ve 5 kırmızı kart çıktı.

Karta itiraz etti

2017-2018 arasında Beşiktaş'ta da forma giyen Porto'nun tecrübeli savunmacısı Pepe, müsabakanın son anlarında hakeme kırmızı kart itirazında bulundu. 

Pepe kavganın fitilini ateşledi

Hakeme itiraz ettikten sonra Sporting oyuncularıyla da kavga eden Pepe, kırmızı kartla ihraç edilirken iki takım oyuncuları birbirine girdi.

Çıkan kavganın ardından toplamda 4 kırmızı kart çıkarken Porto'da Pepe, Marchesin; Sporting Lizbon'da ise Joao Palhinha ve Bruno Tabata kırmızı kartla cezalandırıldı.

İlgini Çekebilir
Kadir Kardaş'ın keyfi böyle istedi: Türk futbolu 5 milyon 400 bin TL zararda!
Habere Git

Kavga bir anda büyüdü

Saha içindeki kavga bir anda büyüdü ve konuk ekip Sporting'in oyuncuları saha kenarındaki güvenliklerle de tartışma yaşadı.

Porto-Sporting maçında ev sahibi ekipte 49. dakikada kırmızı kırmızı kart gören Coates ile birlikte misafir takımda ihraç edilen oyuncu sayısı 3 olurken toplam sayı 5 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler