Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde Bu Akşam Olympiakos İle Karşılaşıyor

26.04.2023 - 11:41 | Son Güncellenme: 26.04.2023 - 11:47

Basketbol haberleri... THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko, bu akşam Yunanistan'ın Olympiakos ekibiyle karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde Bu Akşam Olympiakos İle Karşılaşıyor

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında bu akşam deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos ekibiyle karşı karşıya geliyor.

Maç TSİ 21.45'te başlayacak

Pire'deki Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanacak müsabaka, TSİ 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi S Sport naklen yayınlayacak.

3 galibiyet alan Dörtlü Final'e yükselecek

Toplam 3 galibiyete ulaşan takımın Dörtlü Final'e yükseleceği eşleşmede ikinci maç da 28 Nisan Cuma günü yine Olympiakos'un ev sahipliğinde oynanacak.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, yıldız ismi Galatasaray'a önerdi!
Habere Git

Fenerbahçe Beko 8. sırada tamamladı

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde normal sezonu 19 galibiyet ve 15 mağlubiyetle 8. sırada tamamladı. Olympiakos ise normal sezonu 24 galibiyet ve 10 yenilgiyle zirvede bitirdi.

Takımlar arasında normal sezonda oynanan iki maçı da Olympiakos kazandı.

Fenerbahçe'de 3 oyuncu yok 3 oyuncu ise şüpheli

Öte yandan Fenerbahçe Beko'da 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları bulunan Nemanja Bjelica, Devin Booker ve Samet Geyik Yunanistan’a götürülmedi. Sakatlıkları bulunan diğer oyuncularımız Scottie Wilbekin, Metecan Birsen ve Marko Guduric ise takımla birlikte seyahat etti ve durumlarına maç gününde karar verilecek" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den taraftarı heyecanlandıracak transfer hamlesi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler