"Potansiyelimizi sonuç olarak yansıtmak istiyoruz"

14.11.2020 - 18:26 | Son Güncellenme: 14.11.2020 - 18:26

İspanya Ligi takımlarından Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu, milli takımın yarın oynayacağı Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. Okay Yokuşlu galibiyet özlemine vurgu yaparken bu özleme son vermek istediklerini söyledi. İşte detaylar...

A Milli Futbol Takımımız yarın, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesinde milli yıldız Okay Yokuşlu, düzenlenen basın toplantısına katıldı.

4 maçtır galip gelemediklerini söyleyen Yokuşlu, "Gruptaki son iki maçımız. 4 maçtır galibiyet alamıyoruz ve bunu sonlandırmak istiyoruz. Var olan potansiyelimizi sonuç olarak yansıtmak istiyoruz. Yarın inşallah keyif veren ve skor alan bir milli takım görürüz" dedi.

"Bazen işler istediğiniz gibi olmayabilir"

Sonuna kadar mücadeleyi bırakmadıklarını söyleyen başarılı futbolcu, "Önce geri düşmek istediğimiz bir şey değil ama önemli olan maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmayışımız. Bu takım bunu yapabildiğini gösterdi. Bazen işler istediğiniz gibi olmayabilir. Ama en önemlisi bu reaksiyonu daha erken dakikalarda yapabilmek" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler