Premier League Ekibi Southampton'dan Depremzedelere Yardım

Burak Alaca
09.02.2023 - 18:53 | Son Güncellenme: 09.02.2023 - 19:06

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik depremden sonra depremden etkilenen vatandaşlara yardım gönderdi.

Premier League Ekibi Southampton'dan Depremzedelere Yardım

AJANSSPOR-HABER

Göztepe Kulübü hisselerinin %70'nin sahibi olan Sport Rebuplic şirketinin yönettiği Southampton Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik ve 7,6'lık depremlerden sonra depremzedelere 10 bin sterlin bağışta yaptı.

"Bağışlar yaparak herkes fark yaratabilir"

İngiliz kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada taraftarlarına yardım çağrısında bulundu. Southampton yönetimi, "Tüm duygularımız ve düşüncelerimiz Türkiye'de depremden etkilenen insanlarla birlikte. Bağışlar yaparak herkes fark yaratabilir" açıklaması yapıldı. Yurt dışında bulun an Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen'in de yardım çalışmaları yaptığı ifade edildi.

"Taraftarlar insanlığın her şeyden üstün olduğunu gösterdi."

Göztepe Sportif direktörü Ivan Mance, Gürsel Aksel Stadyumunda depremzedelere gönderilmek üzere yapilan yardım çalışmalarına katıldı. Sportif direktör Ivan Mance, yardım çalışmalarında taraftarlara destek verdi. Çalışmaların sürdüğü sırada açıklamalar yapan Ivan Mance "Bu güzel ülkeyi etkisi altına alan büyük trajedi için taziyelerimi gönderiyorum. Depremzedelere yardımda bulunan güzel insanlara teşekkür ediyorum. " dedi.

İlgini Çekebilir
Fortuna Sittard depremzedeler için yardım maçı düzenleyecek
Habere Git

"Elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Depremden etkilene herkese yardım göndermek istediklerini söyleyen Mence "Göztepe taraftarı ve siviller insanlığın her şeyden üstün olduğunu gösterdi. Göztepe olarak depremden etkilenen herkese yardım göndermeye çalışıyoruz. Depremden etkilenenlere yardımları göndermeye devam edeceğiz, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hangi kulübü desteklediğimiz önemli değil, önemli olan birlik içinde hareket etmek" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler