Premier Lig Ekibi Tottenham, Kim Min-jae'yi Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
13.03.2022 - 11:55 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 12:07

Fenerbahçe transfer haberleri...Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Kim Min-jae'yi transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Bu kez teklif Premier Lig'den.

Premier Lig Ekibi Tottenham, Kim Min-jae'yi Transfer Etmek İstiyor

Sezon başında Çin Ligi ekiplerinden BJ Guoan'dan transfer edilen ve bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Kim Min-jae'ye Avrupa'dan bir takım daha talip oldu.

Kim Min-Jae, Premier Lig ekiplerin radarında

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonrasında Kim Min-Jae, Premier Lig ekiplerinin radarına takıldı.

En ciddi Tottenham

Newcastle United, Everton ve Crystal Palace, 25 yaşındaki oyuncuyu radarına alırken en ciddi ilgilenen takım ise Tottenham Hotspur...

Heung-Min Son'dan olumlu referans

Londra ekibinin yıldızı Heung-Min Son'un da milli takımdan arkadaşı olan Kim'e olumlu referans vermesinin ardından Tottenham sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalma kararı aldı.

Takımın değişmezi

Bu sezon başında 3 milyon Euro bonservis bedeli ile BJ Guoan'dan alınan başarılı stoper, 34 maçta forma giyerken takımın da değişmez ismi oldu.

Güney Koreli oyuncu, sakatlık veya cezalı olmadıkça hem Vitor Pereira'nın hem de İsmail Kartal'ın 11'e ilk sırada yazdığı isim konumundaydı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Berke Özer'in ardından Altay Bayındır sürprizi!
Habere Git

Sezon sonuna kadar izleyecekler

Tottenham'ın Kim'i sezon sonuna kadar izleyip ardından da resmi teklif yapacağı İngiliz medyasında göze çarpan detaylardan oldu.

Senin için hazırladığımız haberler