Premier Lig devleri Barış Alper için tribünde!

Ali Bozkurt
28.06.2024 - 16:12 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 16:15

İngiltere'nin iki dev kulübü Manchester United ve Tottenham'ın scout ekibi, Barış Alper Yılmaz'ı Çekya maçında izlemek için tribünlerde yer aldı. Detaylar...

Premier Lig devleri Barış Alper için tribünde!

AJANSSPOR HABER

Uğur Karakullukçu'nun haberine göre, Manchester United'ın ve Tottenham'ın Scout ekipleri, 2-1 kazandığımız Türkiye-Çekya maçını izlemek için tribünlerdeydi. Barış Alper'in göz doldurduğu maçta, yıldız oyuncumuzun tribünlerdeki scout ekiplerinin dikkatini çektiğini iddia etti. Detaylar...

Tottenham devrede

24 yaşındaki yıldızımız için Tottenham'ın teklif götürmeye hazırlandığı iddia edildi. Bu sezon çıktığı 58 maçta 7 gol 12 asistlik performans gösteren Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın son 2 sezonki şampiyonluğunda büyük rol oynadı. 

Okan Buruk'un Joker'i oldu

Bu sezon farklı farklı mevkiilerde forma giyen Barış Alper, zor anlarda Okan Buruk'un yardımına koşan ilk oyuncusu oldu. Sezon içerisinde forvet, ortasaha, kanat ve bek gibi bölgelerde forma giyen oyuncu, taraftarlar arasında "joker" lakabını kazandı. 

Maçın adamı oldu

Çekya maçında gösterdiği performans ile galibiyetimizde büyük pay sahibi olan Yılmaz, bu performans ile UEFA tarafından maçın oyuncusu seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler