Premier Lig devleri Szymanski için 3 devrede! Dev bonservis...

Ali Bozkurt
23.02.2024 - 23:31 | Son Güncellenme: 23.02.2024 - 23:38

Süper Lig devi Fenerbahçe forması giyen Polonyalı oyuncu Sebastian Szymanski'yi İngiliz ekipleri Manchester United, Arsenal ve Tottenham transfer etmek istiyor. Detaylar...

Premier Lig devleri Szymanski için 3 devrede! Dev bonservis...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, sezon sonunda transferde gözde haline geliyor. İngiliz ekipleri Polonyalı oyuncuyu transfer etmek içni devreye girecekleri iddia edildi. İşte Fenerbahçe'nin genç yıldızını isteyen takımlar ve bonservis teklifleri...

İngiliz spor sitesi Team Talk'un haberine göre; Premier Lig'in üç devi, sakin geçirdikleri ocak ayının ardından gelecek yaz rekabetçi bir transfer dönemi yaşayacaklar.

3 dev peşinde

Haberde Manchester United, Arsenal ve Tottenham'ın gözlemcilerinin 24 yaşındaki oyuncuyu takip etmek için Türkiye'de olduğu ifade edildi. Polonyalı oyuncu için 3 dev kulübün de sene sonunda yarışacağı iddia edildi.

Szymanski'nin hayali Premier Lig

Polonyalı futbolcuya İtalya'dan Milan ve Inter'in de talip olduğu kaydedildi ancak Szymanski için bir Premier Lig kulübünden teklif gelmesi halinde Serie A ekiplerinin geri planda kalacağı iddia edildi.

30 milyon sterlin beklenti var

Sebastian Szymanski'nin sarı lacivertli kulüp ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunduğu ve mukavelesinde herhangi bir serbest kalma maddesi yer almadığı hatırlatılırken, Fenerbahce'nin kendisi için yalnızca 30 milyon sterlin civarındaki teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Milan, Szymanski'yi istiyor iddiası

Fenerbahçe ile ilgili son transfer iddiası takımın Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski hakkında... İspanyol basınından Fichajes'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin sezon başında 9.75 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Szymanski için İtalyan devi Milan'ın ciddi şekilde ilgisi bulunuyor.

Bonservis bedeli 25 milyon Euro

Bu sezon çıktığı 39 maçta 12 gol, 14 asistlik performans sergilediğine vurgu yapılan oyuncu için Fenerbahçe'nin Szymanski'yi kadrosuna katarken ödediği 9.75 milyon Euro'nun yaklaşık 2,5 katı yani en az 25 milyon Euro bonservis beklentisi olduğu ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler