Premier Lig devlerinden 40 milyonluk transfer yarışı

Cem Ergün
01.07.2024 - 16:19 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 16:38

Premier Lig devleri; Liverpool, Chelsea ve Arsenal, yıldız ismin transferi için yarış veriyor. İngilizler, transfer için 40 milyon Euro ödemek zorunda.

Premier Lig devlerinden 40 milyonluk transfer yarışı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig'in devleri; Liverpool, Chelsea ve Arsenal İtalyan futbolcu Riccardo Calafiori'yi transfer etmek için yarış veriyor. işte detaylar...

İngilizler Calafiori için devrede

İngiliz basınından Express'te yer alan haberde, Liverpool, Chelsea ve Arsenal; Bologna forması giyen 22 yaşındaki İtalyan stoper Riccardo Calafiori'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Liverpool için biçilmiş kaftan

Haber detayında Liverpool'un yeni sportif direktörü Richard Hughes'un, 22 yaşındaki savunmacıyı Kırmızılılara transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği kaydedildi. Liverpool'un sol ayaklı bir stoper aradığına dikkat çekilerek, Calafiori'nin uygun aday olduğu belirtildi.

Arsenal Kiwior'u bekliyor

Riccardo Calafiori transferinde Arsenal'in, Polonyalı stoperi Jakub Kiwior'un geleceğinin netleşmesini beklediği ifade edildi. Kiwior ile İtalyan kulüpleri Juventus ve Milan yakından ilgileniyor.

Chelsea'da öncelik satış

Londra temsilcisi Chelsea ise oyuncu satışı gerçekleştirdikten sonra İtalyan yıldız için girişimlerini arttıracak. Mavililerde Levi Colwill ve Benoit Badiashile için teklifler var.

Bologna performansı

Riccardo Calafiori, geçtiğimiz sezona Basel'de başlamasının ardından sezon arasında 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Bologna'ya transfer oldu. Bologna'da 33 maçta forma giyen İtalyan milli futbolcu, 2 gol ve 5 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler