Fenerbahçe haberleri | West Ham'dan Attila Szalai'ye transfer kancası

Orhan Gülek
14.02.2022 - 20:27 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 20:52

Transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai için Premier Lig ekibi West Ham United kesenin ağzını açtı. İşte detaylar

Fenerbahçe haberleri | West Ham'dan Attila Szalai'ye transfer kancası

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig ekibi West Ham United'ın Attila Szalai aşkı yeniden alevlendi.  Fenerbahçe 'de gösterdiği performansla kısa süre içinde Avrupa devlerinin radarına giren Attila Szalai, İngiliz basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. 

Devre arasında takımda kaldı

İlk olarak Ada'da Chelsea ve Newcastle United olmak üzere adı birçok Premier Lig ekibi ile anılan Szalai için, West Ham United da devreye girmiş ancak ocak ayında bir hamle yapılmamıştı.

West Ham, dev bir transfer bütçesi ayıracak

Fotomaç'ın İngiliz basınına dayandırdığı habere göre West Ham'ın ocak ayı transfer döneminde bir stoper ve golcü transfer etmek istediğini ancak girişimlerinde başarılı olamadığını yazdı. Bu doğrultuda, önümüzdeki yıl da David Moyes ile yola devam etmek isteyen Ada ekibi, tecrübeli teknik adama dev bir transfer bütçesi ayıracak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Mesut Özil kararı!
Habere Git

West Ham United'dan Fenerbahçe'ye 16.7 milyon Paund'luk teklif

Habere göre, West Ham United'ın forvet için düşündüğü adaylar Leeds United forvetleri Kalvin Phillips ve Raphinha. Ada ekibi stoper içinse yalnızca Fenerbahçe'den Attila Szalai'yi istiyor. Buna göre sarı lacivertlilere sunulması planlanan rakam ise 16.7 milyon Paund...

Attila Szalai'nin performansı

Szalai, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 26 kez forma giydi. Geçen sezon Apollon Limassol'dan transfer edilen genç oyuncu EURO 2020'de sergilediği performansla birçok büyük takımın radarına girmeyi başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler