Premier Lig ekibinden 4 yıllık imza!

02.06.2020 - 11:10 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 11:58

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu ara sonrası yeniden futbola dönmeye hazırlanan İngiltere'de bazı kulüpler gelecek planlarını harekete geçirdi. Southampton, menajer Ralph Hasenhüttl ile yeni anlaşmaya vardı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi takımlarından Southampton'da Avusturyalı çalıştırıcı Ralph Hasenhüttl ile ilgili karar verildi. Ralph Hasenhüttl, Southampton'dan ayrılacak mı? Detaylar haberimizde...

Ralph Hasenhüttl ile 4 yıllık yeni anlaşma

Ada basınının haberine göre; Southampton Kulübü, Ralph Hasenhüttl ile yeni bir anlaşma yapmaktı. Uzun süren görüşmelerden sonra 4 yıllık mukavele imzalandığı ifade edildi.

Southampton, Premier Lig'de kaçıncı sırada?

Southampton, 29 haftası geride kalan Premier Lig'de 34 puanla 14. sırada yer alıyor. Southampton, koronavirüs salgını sebebiyle verilen aranın bitmesinden sonra ilk maçında Norwich ile deplasmanda karşılaşacak.

Ralph Hasenhüttl imza sonrası ne söyledi?

Avusturyalı çalıştırıcı karar sonrası yaptığı açıklamada, "Benim için basit bir karardı. Kulüple oyuncu ve taraftarlarla kurduğum ilişki sebebiyle karar verirken zorlanmadım. Uzun bir yolculuğun başındayız. Duygusal ve zorlayıcı anlar yaşadık ama inanılmaz tecrübeler edindim. Bu yolculukta attığımız önemli bir adım oldu. Herkes bağlılığımı anlamalı. Kulüp, oyuncu ve taraftarlarla aynı felsefeye değer veriyoruz. Burada neden kaldığımı gösteren şeyler bunlar. Umarım ilerleyen dönemde çok daha başarılı anları yaşarız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler