Premier Lig ekipleri Diagne'nin peşinde!

09.07.2019 - 11:34 | Son Güncellenme: 09.07.2019 - 11:38

Premier Lig ekipleri Diagne'nin peşinde!

Galatasaray’da diğer transferlere kaynak yaratmak amacıyla gönderilecekler listesinin tepesinde yer alan Mbaye Diagne için yeni bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan’a gitmek istemeyen Senegalli golcü ile Southampton ve Crystal Palace da ilgileniyor. İşte detaylar...

Süper Lig’de attığı 31 golle ‘gol kralı’ olmasına rağmen sergilediği tavır ve tutum haricinde oynadığı futbolla da Fatih Terim’i açmayan Mbaye Diagne’yi 3 İngiliz kulübünün takip ettiği öğrenildi.

Suudi Arabistan’a transferi gerçekleşmediği gibi oradaki kulüplere de sıcak bakmayan Diagne’nin Premier Lig’i istediği belirtilirken, Senegalli futbolcunun menajerinin 3 İngiliz ekibiyle temas halinde olduğu bildirildi. 

Geçtiğimiz sezon gol yollarında büyük sorunlar yaşayan Brighton, Southampton ve C.Palace’ın Mbaye Diagne için zemin yokladığı anlaşılırken, Galatasaray’ın bu transfer için 13 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği ifade edildi

Afrika Kupası’nda Benin’le çeyrek final maçına çıkacak olan Senegal kadrosunda yer alan ve toplamda 22 dakika forma şansı bulan Diagne, Mbaye Niang – Sadio Mane gibi yıldızların arkasında kalırken, 27 yaşındaki futbolcunun 2015’ten beri oynadığı takımlarda çift haneli gol rakamlarını yakalaması İngiliz kulüplerini harekete geçirmesine yetti. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler