Premier Lig ekipleri Hataysporlu Boupendza’yı istiyor

06.06.2021 - 21:58 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 22:13

Transfer haberleri... Hatayspor'un Gabonlu forveti Aaron Boupendza için İngiltere Premier Lig ekipleri devreye girdi. İşte detaylar...

Premier Lig ekipleri Hataysporlu Boupendza’yı istiyor

AJANSSPOR - HABER

 

Ara transfer döneminde Rus ekibi Krasnodar'ın kapısından dönen Aaron Boupendza, yaz transfer döneminde de sıkça konuşuluyor. Süper Lig'de normal sezonu gol krallığıyla tamamlayan Gabonlu santrafor için İngiltere Premier Lig iddiası ortaya atıldı.

"Resmi teklif yapanlar var..."

Hatayspor muhabiri Doğanay Yiğitoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda; Aaron Boupendza için Premier Lig ekiplerinin fırsat kolladığını ileri sürdü. Yiğitoğlu: "İngiliz kaynakları iyice deştim, birkaç kişiyle de görüştüm. Boupendza'yı sezon başından beri izleyen Tottenham, Leicester, Crystal Palace, Brighton, Wolves, Newcastle, West Ham ve Southampton gibi takımların içerisinde resmi teklif yapanlar var." ifadelerine yer verdi. 

1 sezonda 85 kat değerlendi

Hatayspor'un sezon başında Bordeaux'tan transfer ettiği Aaron Boupendza'nın piyasa değeri, bir futbol sezonunda 85 kat artış yaşadı. Ağustos ayında 100 bin Euro bedel biçilen oyuncunun güncel değeri 8,5 milyon Euro seviyesinde. Boupendza, geçtiğimiz sezon Hatayspor formasıyla 38 maça çıkarken 22 gol, 1 asistlik performans göstermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler