Premier Lig ekipleri Uğurcan Çakır'ın peşinde

07.02.2021 - 13:31 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 13:38

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig ekibi Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı İngiltere Premier Ligi takımlarından West Bromwich Albion ve Brighton takip ediyor. İşte detaylar...

Premier Lig ekipleri Uğurcan Çakır'ın peşinde

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Bromwich Albion ve Brighton, Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı sezon sonuna kadar takip etme kararı aldı... 

West Bromwich ve Brighton, Uğurcan Çakır'ın peşinde

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, performansıyla birçok takımın dikkatini çekmeye başladı. Son olarak İngiliz kulüpleri West Bromwich ve Brighton da Uğurcan Çakır'ı sezon sonuna kadar takip etme kararı aldı.

Chelsea'nin de dikkatini çekti

Uğurcan Çakır ayrıca sezon başında kaleci transferi yapan Chelsea'nin dikkatini de çekti. 24 yaşındaki Uğurcan, bu sezon Trabzonspor'la çıktığı 22 maçta kalesinde 24 gol gördü.

Oyuncuların özgüveni yerinde

Bordo-mavili takım bugün gideceği Yeni Malatyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, özgüvenlerinin çok iyi olduğunu ancak rakibe saygı duyarak sahaya çıkacaklarını söyledi.

Trabzonspor'da Malatyaspor karşısında hücum oyuncularına büyük bir sorumluluk yüklenecek. Rakibin direncini kırmaya çalışacak oyuncular Bakasetas'ın gelişiyle de rakibi ileri de baskıyla durdurmaya çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler