Premier Lig maçlarında Fransa Milli Marşı çalınacak..
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
İngiltere Premier Lig'de bu hafta oynanacak 13. hafta maçlarından önce Fransa Milli Marşı (La Marseillaise) çalınacak ve Fransa'ya destek mesajı verilecek.

Son 5 Haber

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"

Fenerbahçe'de Mert Müldür kararı

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Premier Lig maçlarında Fransa Milli Marşı çalınacak..
Premier Lig Yönetim Kurulu Başkanı Richard Scudamore, yaptığı açıklamada, bu uygulamayla Paris'te geçen hafta cuma günü gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybeden 129 kişiyi anacaklarını ve teröre karşı Fransa ile dayanışma içinde olacaklarını söyledi.
Chelsea Kulübü de cumartesi günü Stamford Bridge Stadı'nda yapacakları Norwich City maçına siyah pazu bandıyla çıkacaklarını açıkladı.
Wembley Stadı'nda salı günü İngiltere ile Fransa arasında oynanan hazırlık maçında stadın üzerindeki dev kemer Fransa bayrağının renkleriyle aydınlatılmış ve maçtan önce on binlerce taraftarın katılımıyla Fransa Milli Marşı okunmuştu.