Premier Lig Oyuncusu Tecavüz Suçlaması ile Tutuklandı

Feride Kara
04.07.2022 - 22:16 | Son Güncellenme: 04.07.2022 - 23:35

The Sun'ın haberine göre İngiltere Futbol Ligi'nin (Premier League) uluslararası ismi verilmeyen futbolcularından biri bugün tecavüz şüphesi ile tutuklandı.

Premier Lig Oyuncusu Tecavüz Suçlaması ile Tutuklandı

Premier Lig’in uluslararası oyuncularından olan bir futbolcu bugün tecavüz suçlaması ile tutuklandı

Adresine baskın yapıldı

Premier Lig’de forma giyen uluslararası futbolculardan biri bugün tecavüz şüphesi ile evine yapılan bir baskınla tutuklandı. Kuzey Londrada’ki adrese 6 polis arabası ile yapılan baskında bir Premier Lig oyuncusunun tutuklandığı Scotland Yard tarafından doğrulandı. 

Kimliği gizli tutuluyor

The Sun tarafından yayınlanan haberde yasal nedenlerden dolayı ismi açıklanmayan uluslararası futbolcunun 20’li yaşlarını sonunda olduğu ve Kasım ayında Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda oynayacağı aktarıldı. Polis tarafından yapılan açıklamada bugün Barnet’teki evinde tecavüz suçlaması ile tutuklanan futbolcunun gözaltı sürecinin hâlâ devam etti aktarıldı. 

İlgini Çekebilir
Premier Lig'den bedavaya Süper Lig'e geliyor!
Habere Git

Saldırı geçen ay gerçekleşti

Aktarılan diğer bilgilere göre ise Premier Lig oyuncusunun tutuklanmasına sebep olan tecavüz saldırısı geçen ay gerçekleşti. Kimliği açıklanmayan bir kadın, haziran ayında 20’li yaşlarının sonunda olan uluslararası bir İngiliz Futbol Ligi oyuncusu tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. 20’li yaşlarda olduğu öğrenilen kadının 4 Temmuz’da futbolcudan şikayetçi olmak üzere polise başvurduğu aktarıldı. 

Kulübü sessiz kaldı

Premier Lig oyuncusunun takımı konu hakkında herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada konu ile ilgili soruşturmanın hâlâ devam ettiği ve uluslarası üne sahip olan futbolcunun kulübünün sezon öncesi fikstür programında olup olmayacağının belirsiz olduğu aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler