Premier Lig yıldızı evinde kaza geçirdi: Haftalarca maça çıkamayacak

08.10.2024 - 20:58 | Son Güncellenme: 08.10.2024 - 21:23

Premier Lig ekibi Ipswich Town'ın Kongolu yıldızı Axel Tuanzebe evde geçirdiği kazanın ardından birkaç hafta forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Premier Lig yıldızı evinde kaza geçirdi: Haftalarca maça çıkamayacak

AJANSSPOR - HABER

Ipswich Town'ın defans oyuncusu Axel Tuanzebe baş parmağını kaybetme tehlikesi geçirdiği için sahalardan uzak kalacak.

Tuanzebe evinde ciddi şekilde yaralandı

Axel Tuanzebe, evinde bulaşık yıkarken geçirdiği kaza sonrasında hafta sonu ekibi Ipswich için forma giyemedi. Tuanzebe'nin bulaşık yıkadığı sırada kırılan bardağın camının elini kesmesi ile ciddi şekilde yaralandığı öğrenildi.

Premier Lig yıldızı ameliyat geçirdi

Daily Mail tarafından aktarılan bilgilere göre; Axel Tuanzebe bulaşık yıkarken kırılan bardağın camı ile baş parmağını ciddi şekilde kesti. Baş parmağını kaybetme tehlikesi yaşayan futbolcunun hastaneye kaldırıldığı ve ameliyat geçirdiği belirtildi. Parmağını kaybetmekle karşı karşıya kalan Tuanzebe'nin ameliyatının başarılı geçtiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Roma yıldızının eski eşi konuştu: Bazı şeyleri söylememesi gerekirdi
Habere Git

"Birkaç hafta değil, muhtemelen daha uzun sürecek"

Ipswich Town Teknik Direktörü Kieran McKenna ise Axel Tuanzebe hakkında açıklama yaptı. McKenna açıklamalarında Tuanzebe'nin elinden yaralandığını ve bir süre sahalardan uzak kalacağını şöyle açıkladı: "Elini yaraladı, çok talihsiz bir kaza. Ameliyat oldu ve bir süre sahalardan uzak kalacak. Birkaç hafta değil, muhtemelen daha uzun sürecek. Uzmanlarla görüşmelerimiz devam ediyor."

Senin için hazırladığımız haberler