Premier Lig yıldızı, Trabzonspor'a haber gönderdi! Transfer...

Cem Ergün
10.06.2024 - 15:44 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 15:55

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a, son olarak Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın formasını giyen yıldız isim önerildi.

Premier Lig yıldızı, Trabzonspor'a haber gönderdi! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Fotomaç'ta yer alan habere göre; son olarak Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ın formasını giyen Senegalli orta saha Cheikhou Kouyaté'nin menajeri, Trabzonsporlu yöneticilere haber gönderdi. İşte detaylar...

Trabzonspor'la iletişime geçti

Cheikhou Kouyaté'nin menajerinin, Bordo-Mavili yöneticilerle iletişime geçerek, "Trabzonspor'un o bölgedeki eksiğini biliyoruz. İsterseniz oyuncumuzu size getirebiliriz. Ekonomik olarak da bütçenizi zorlayacak bir transfer olmaz" dediği kaydedildi.

Nottingham Forest performansı

Cheikhou Kouyaté, geçtiğimiz sezon Nottingham Forest formasıyla 12'si Premier Lig olmak üzere toplamda 14 maçta forma giydi. 34 yaşındaki tecrübeli ön libero, gol veya asist katkısı üretemedi.

Son iki sezondor İngiliz ekibinin formasını giyen Cheikhou Kouyaté, sezonun sona ermesiyle birlikte bonservisini eline aldı. Senegalli milli futbolcu, kariyerinde Anderlecht, West Ham United ve Crystal Palace gibi takımların formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler