Premier Lig yönetiminden koronavirüs açıklaması!

19.05.2020 - 18:19 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 18:22

Premier Lig yönetiminden koronavirüs açıklaması!

İngiltere Premier Lig yönetimi, kulüplere yapılan genel koronavirüs testlerinde üç kulüpten pozitif vaka geldiğini açıkladı. Ligde 748 oyuncu ve takım personellerinin genel bir teste sokulduğu aktarılırken, 3 kulüpte rastlanılan pozitif vakalar hakkında detaylı bilgi verilmedi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Sürecin ilk ayağı..."

Haziran ayının başında futbola geri dönmeye hazırlanan Premier Lig yönetimi, sürecin ilk ayağı olan genel koronavirüs testlerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmişti. Testlerin sonuçlanmasının ardından 3 Premier Lig ekibinde pozitif vakaların gözükmesi akıllarda soru işareti yarattı.

"Premier Lig yönetimi tarafından herhangi bir ayrıntı verilmeyecektir”

Yapılan resmi açıklamada: "17 Mayıs Pazar ve 18 Mayıs Pazartesi günleri 748 oyuncu ve kulüp personellerine Covid-19 testi yapıldı. Testleri pozitif çıkan oyuncular ve kulüp personeli artık kendilerini 7 günlük bir karantinaya alacak. Premier Lig olarak bu toplu bilgileri rekabet bütünlüğünü ve gözetimi amacıyla aktarıyoruz. Yasal ve operasyonel gerekliliklerden dolayı Premier Lig yönetimi tarafından testi pozitif çıkan kulüpler ya da kişiler hakkında herhangi bir ayrıntı verilmeyecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler