Premier Lig'de başkan maç sonunda hakemi kovaladı!

Furkan Sönmez
03.03.2024 - 17:20 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 18:33

İngiltere Premier Lig takımlarından Nottingham Forest sahibi Evangelos Marinakis, dünkü Liverpool mağlubiyeti sonrasında maçın hakemi Paul Tierney'i kovaladı.

Premier Lig'de başkan maç sonunda hakemi kovaladı!

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Ligi'nin 27. haftasında Liverpool, deplasmanda konuk olduğu Nottingham Forest'ı 90+9. dakikada Darwin Nunez'le bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Maç sonunda Mirror'ın haberine göre Nottingham Forest'ın sahibi olan Evangelos Marinakis ve yardımcı antrenör Steven Reid maçın hakemi Paul Tierney'i tünelde gördü ve "Oyunculara saygı gösterin! Bu her hafta oluyor! Oyunculara saygı gösterin! Onlara saygı duyun!" diyerek hakeme karşı bağırdı. 

Güvenlik görevlileri araya girdi

Oldukça sinirli olan Yunan hissedar, maçın hakemi Paul Tierney'i yardımcı antrenör Steven Reid'le birlikte hakem odasına kadar takip etti. Hakem odasına girmeye yeltenen Evangelos Marinakis, güvenlik güçlerinin araya girmesiyle hakemlerin soyunma odasından uzaklaştırıldı. Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp ise, bu yaşananlara bir anlam veremediğini ve neden bu kadar kızgın olduklarını bilmediğini söyledi.

Nuno Espirito Santo hakem hakkında konuşmadı

Maç sonunda demeçlerde bulunan ve karşılaşmayı değerlendiren Nottingham Forest'ın Portekizli menajeri, hakem hakkında sorulan soruya "Karşılaşmanın hakemi hakkında bir yorumda bulunmak istemiyorum" cevabını verdi.

Forest Mark Clattenburg'ü kadrosuna kattı

İngiliz ekibi Notttingham Forest, zamanında maçlarını yönetmesinden sonra şikayette bulundukları hakem olan Mark Clattenburg'ü kadrosuna katmıştı. İngiliz ekipte hakem analizcisi görevini üstlenen Clattenburg, maçta hakemin kararları hakkında takıma bilgiler veriyor ve bu bilgiler ışığında takımın çabuk reaksiyon göstermesine yardımcı oluyor.

Maç sonunda kırmızı kart çıktı

Liverpool'un bulduğu golden sonra hakeme itirazlarda bulunan Nottingham Forest futbolcusu Felipe, yedek kulübesinde sarı kart gördü ve itirazına devam ettikten sonra maçın hakemi Paul Tierney tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Brezilyalı stoper, karşılaşmanın son düdüğü çaldıktan sonra kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler