"Premier Lig'de ilk üç maç çok zor olacak!"

02.06.2020 - 22:59 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 23:02

"Premier Lig'de ilk üç maç çok zor olacak!"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın yeni transferlerinden Pablo Fornals, liglere geri dönüş hakkında konuştu.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

"Benim için en zor olanı..."

Karantina sürecinde kendisi için en zor şeyin ailesinden ayrı kalmak olduğunu söyleyen Fornals, "Salgın sürecinde evlerimizde antrenmanlarımıza devam ediyorduk. Şu an yavaş yavaş her şey normale dönüyor. Benim için en zor olanı; Londra'da karantina altında kalmaktı. Ancak bu süre içerisinde ailem ve eşimle sürekli iletişim halinde kaldım. Bu sakinliğimi korumak için en iyi yoldu Onlar sayesinde mutfakla aramı düzelttim. Bu sayede kafamı meşgul edebildim."

"Sezonun ilk 3 maçı bizim için zor olacak"

Yeni düzene alışabileceklerini söyleyen Pablo Fornals, "Premier Lig, geri dönüş için Bundesliga'yı örnek alıyor. İngiltere'de futbolun çok fazla taraftarı var. Buradaki kulüpler, taraftarlarından büyük bir destek alıyor. Liglere geri dönüşü kabullenmiş durumdayım. Aklımda sadece gol sevinçlerinin nasıl olacağıydı. Ancak Bundesliga'daki gol sevinçlerini görünce, oyuncuların birbirlerinden uzak kalabildiğini gördüm. Sezonun ilk 3 maçı bizim için zor olacak. Çünkü farklı bir alışma sürecine gireceğiz. Ancak maçlardan sonra direk evlerimize gideriz. Duşumuzu ve çamaşırlarımızı kendi evimizde hallederiz. Böylece soyunma odasındaki riskleri azaltmış oluruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler