Premier Lig'den Adanaspor'a uzanan kariyer şimdi Amatör'de...

Akın Ungan
14.10.2023 - 18:12 | Son Güncellenme: 14.10.2023 - 21:51

Bir dönem Adanaspor'da da oynayan, Liverpool’un eski kanat oyuncusu Jordon Ibe, İngiltere Amatör Lig ekiplerinden Ebbsfleet United ile sözleşme imzaladı.

Premier Lig'den Adanaspor'a uzanan kariyer şimdi Amatör'de...

AJANSSPOR HABER

Bir dönem İngiltere Premier Lig kulüplerinden Bournemouth ve Liverpool’da forma giyen 27 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Jordon Ibe, ülkesinin Amatör Lig ekiplerinden Ebbsfleet United ile sözleşme imzaladı. 

Slough Town maçına yedek soyundu

Birkaç haftadır antrenmanlara da çıkan Jordon Ibe, resmi sözleşmeyi imzaladı. Kulüple kontrat imzaladıktan sonra açıklama yapan İngiliz oyuncu, kulübe minnettar olduğunu söylerken takımın iyi bir projeye sahip olduğunu da sözlerine ekledi. Ibe, bugün Slough Town ile oynanan FA CUP 4. Eleme Turu maçında yedek kulübesinde yer aldı.

"Normale döndüğüm için minnettarım"

Jordon Ibe, sözleşme imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki oyuncu “Oynamayı çok özledim. Sahada olduğum ve tekrar kendim olduğum için, normale döndüğüm için minnettarım" dedi.

İlgini Çekebilir
Çarpıcı iddia: Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp 30 milyon euroya gider
Habere Git

"Çok gol atmak istiyorum"

Ibe, "Daha düşük bir seviyeye gitme konusunda kararsızdım ama kulağa mükemmel geliyordu. Bu kulübü gururlandırmak ve elimden geldiğince çok gol atmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ibe’ın yolu Türkiye’den geçti

2021-2022 sezonunun kış transfer döneminde Adanaspor, Jordon Ibe’ı bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Maç ve antrenman eksiği fazla olan Ibe, yine sakatlık yaşamış ve 21 Temmuz 2022 senesinde Adanaspor ile maça çıkamadan takımdan ayrılmıştı. İngiliz oyuncu, Adanaspor sonrası İngiltere Amatör Lig ekiplerinden Ebbsfleet United’a imza attı.

Beşiktaş maçının yıldızıydı

2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Liverpool, temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşmişti. İlk maçı Balotelli’nin penaltı golü ile 1-0 kaybeden Beşiktaş, rövanşta aynı skorla rakibini yenmiş ve penaltılar sonucu son 16’ya kalan taraf olmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Hakim Ziyech şaşkınlığı: 2 büyük maçta yok!
Habere Git

Jordon Ibe o maçlarda ilk 11’de başlamış ve Beşiktaş defansını zorlamayı başarmıştı. 27 yaşındaki kanat futbolcu, o dönem hızı ve atletik olmasıyla birçok takımında ilgisini çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler