İngiltere Premier Lig'in en iyileri için adaylar belli oldu! Ronaldo...

Akın Ungan
13.05.2022 - 14:35 | Son Güncellenme: 13.05.2022 - 14:40

İngiltere Premier Lig'de 2021-22 sezonunun en iyi oyuncusu ve teknik direktörü kategorilerinde adaylar belirlendi. Listede Cristiano Ronaldo yer almadı.

İngiltere Premier Lig'in en iyileri için adaylar belli oldu! Ronaldo...

İngiltere Premier Lig'de 2021/22 sezonunun en iyi oyuncusu ve en iyi teknik direktörü kategorilerinde adaylar belli oldu. Belirlenen adaylar arasında Manchester United'ın süperstarı Cristiano Ronaldo yer almadı.

En iyi oyuncular

Premier Lig'den yapılan açıklamaya göre, Liverpool'dan Muhammed Salah ile Trent Alexander-Arnold, Manchester City'den Kevin De Bruyne ile Joao Cancelo, Tottenham'dan Heung-min Son, Arsenal'den Bukayo Saka, West Ham United'dan Jarrod Bowen ve Southampton'tan James Ward-Prowse, sezonun en iyi oyuncusu adayları arasına girdi.

Ronaldo listeye alınmadı

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ise bu sezon iki kez ayın oyuncusu seçilmesine rağmen sezonun adayları arasına giremedi. Lig istatistiklerine göre, bu sezon 22 gol ve 13 gol pasına imza atan Mısırlı yıldız Salah, her iki kulvarda da lider konumda bulunuyor.

En iyi teknik direktörler

En iyi teknik direktör kategorisinin adayları olarak, Thomas Frank (Brentford), Pep Guardiola (Manchester City), Eddie Howe (Newcastle United), Jürgen Klopp (Liverpool) ve Patrick Vieira (Crystal Palace) gösterildi.

İlgini Çekebilir
Şampiyonluk golünü atan efsanenin heykeli dikildi
Habere Git

Taraftarlar, takım kaptanları ve futbol uzmanlarının oylarının ardından sezonun en iyileri belli olacak. Oylamaya katılmak isteyen taraftarların, 16 Mayıs Pazartesi günü TSİ 20.00'ye kadar ligin resmi sitesine girmesi gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler