Prijovic'in temsilcisi Beşiktaş için geldi

20.01.2020 - 14:19 | Son Güncellenme: 20.01.2020 - 14:19

TFF'nin harcama limitlerini belirlerken kullandığı faiz oranı nedeniyle devre arasında sadece 300 bin Euro harcama yapma hakkına sahip olan Beşiktaş, buna rağmen ihtiyaç duyduğu transferler konusunda çıkış yolu bulmaya çalışıyor.

Siyah beyazlıların forvet için gündemine aldığı Aleksandar Prijovic'i gündemine aldığını Radyospor duyurmuştu. Bu konuda geçen hafta sıcak bir gelişme yaşandı.

Bu temasın detaylarına Ajansspor ulaştı.

Beşiktaş yönetimi, Sırp golcünün menajeri Philip Lesniewski'yi transferde bir çözüm bulmak için İstanbul'a davet etti. Yönetimin birinci planda hedefi oyuncuyu bedelsiz kiralamaktı; çünkü Priovic, Al Ittihad takımında mutlu değil ve ayrılmak istiyor. Siyah beyazlılar bu durum nedeniyle oyuncunun bedelsiz kiralık transferi üzerine yoğunlaştı; fakat Lesniewski, Arap kulübünün bedeliszi bu işe razı edilemeyeceğini söyledi. Ayrıca oyuncunun yarım sezonluk, 1 buçuk milyon Euro'ya yakın ücretinin de ödenmesi gerektiğini belirtti.

Bu konuda çözüm bulunamadığı için bu transfer askıya alındı; ancak Beşiktaş bütünüyle vazgeçmiş değil. Durum son derece zor gözüküyor; buna karşın yöneticiler ay sonuna kadar bir çözüm bulmak için çalışacaklar.
Oyuncuya Rusya ve Çin'den talipler var.

Priovic, 2015'te Boluspor'da da forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler