Procsin C vitamini serumu nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır?

27.02.2022 - 00:06 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 18:19

Son günlerde Procsin C merak konusu olmaya devam ediyor. Vatandaşlar, Procsin C nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar gibi aramalar yapıyorlar. İşte tüm detaylar...

Procsin C vitamini serumu nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır?

AJANSSPOR PLUS

Procsin C vitamini son günlerde merak konusu olmaya devam ediyor. Procsin C vitamini nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır gibi meraklar artıyor. İşte Procsin C vitamini hakkında merak edilen tüm detaylar...

Procsin C vitamini serumu nedir?

Düzenli ve yeterli miktarda tüketildiğinde vücudun tazelenmesine yardımcı olan bir cilt serumudur. (Doktor onaysız kullanmayınız. Cildinize zarar verebilir)

Procsin C vitamini serumu ne işe yarar?

Ciltteki ince çizgi ve kırışıklıkları en aza indirmeye yardımcı olur. Cildin nem oranını korur. Akne ve güneş lekelerinin görünümünü en aza indirirken, cilt üzerindeki renk farklılıklarını dengeler. Cildin güneşten korunmasına yardımcı olur. Yorgunluk ve stresten dolayı oluşabilecek göz altı morluklarını ve şişkinliklerini giderir. (Doktor onaysız kullanmayınız. Cildinize zarar verebilir)

Procsin C vitamini serumu nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam temizlenmiş cilt üzerine ince bir katman halinde, masaj yapılarak uygulanır. (Doktor onaysız kullanmayınız. Cildinize zarar verebilir)

Procsin C vitamini serumu ne zaman kullanılır?

Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa, nemlendirici uygulamasından önce ancak tonikten sonra kullanılmalıdır. (Doktor onaysız kullanmayınız. Cildinize zarar verebilir)

Procsin C vitamini serumunu kimler kullanabilir?

Araştırmalara göre yaşlanma sürecinde, genç ve olgun ciltler için farklı ürünler kullanılmalıdır. 30-55 yaş arasındakilere C vitamini ya da meyve asidi içeren ve antioksidan özelliği olan kremleri tavsiye ederken, daha olgun ciltlerin ise A vitamini ya da peptit içeren kremler kullanmasını öneriyor. (Doktor onaysız kullanmayınız. Cildinize zarar verebilir)

Procsin C vitamini serumu nerede satılıyor?

Eczanelerde, kozmetik marketlerde ve internet sitelerinde satılmaktadır. (Doktor onaysız kullanmayınız. Cildinize zarar verebilir)

Procsin C vitamini serumunun fiyatı ne kadar? 

20 ml olan Procsin C vitamini serumunun fiyatı 32 TL’dir. (Doktor onaysız kullanmayınız. Cildinize zarar verebilir)

Senin için hazırladığımız haberler