"Profesyonelseniz hastalanmazsınız"

28.05.2020 - 23:04 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 23:07

"Profesyonelseniz hastalanmazsınız"

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'un canlı yayınına katılarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararları değerlendirdi.

Küme düşme kalksın talebinin reddedilmesinin doğru olduğunu ifade eden Toroğlu, "TFF doğru bir iş yaptı. Bu karar verilirken birçok şeye bakarak aldı kararı. Küme düşme konusunda alınan karar da doğru. Küme düşmeyi kaldırsalardı, lig oynanmasa da olurdu. Bu bir hastalık ve hepimizi korkutuyor. Gereğini yapalım, bu hastalığın üstüne gidelim. Korkarak bu işin altından kalkamayız" dedi.

"Profesyonelseniz hastalanmazsınız"

Kendisine bakan futbolcunun koronavirüse yakalanmayacağını söyleyen Toroğlu, "Yayıncı kuruluştan parayı alacaksın ama oynamayalım diyeceksiniz. Zor bir sürece gidiyoruz. Profesyonelseniz hastalanmazsınız, kendinize bakarsınız. Zor süreci oynayarak başarıyla geçeceğiz" şeklinde konuştu.

Şampiyonluk mücadelesi veren takımların oynamak istediğini söyleyen deneyimli yorumcu, "Şampiyonluğa oynayan takımlardan fazla ses çıkmadı. Bu takımlar hep hazırlandı. Şampiyon olamayacaklar takımlardan çatlak sesler çıktı" yorumunda bulundu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler