Prosinecki, Radyospor'a konuştu! Transfer, Mensah, hedef...

17.01.2020 - 16:43 | Son Güncellenme: 17.01.2020 - 16:52

Prosinecki, Radyospor'a konuştu! Transfer, Mensah, hedef...

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un teknik direktörü Robert Prosinecki, ligdeki hedefleri, transfer çalışmaları, Mensah’ın Galatasaray’a transfer durumu ve birçok konuda Radyospor’a çok özel açıklamalar yaptı. Mensah, Galatasaray’a transfer olacak mı? Kayserispor’un hedefi ne? Tüm bu sorular yanıt buldu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Robert Prosinecki’nin açıklamaları şu şekilde:

Prosinecki: ”Alanyaspor maçı zor ama ona göre hazırlandık”

Alanyaspor maçı zor bir maç olacak. Kupada kazandılar. Ligin organize takımlarından biri. Zor bir maç olacak ama biz de buna göre hazırlandık.

Prosinecki: ”Göreve geldiğimde herkes karamsardı”

10 puanla son sıradayız. Buraya geldiğimde herkes karamsardı. Adeta inançları kalmamıştı. Biz bir şeyleri değiştirmeye çalışacağız. Kayserispor’u ligde tutmak istiyoruz. Önemli transferler yaptık. Bu transferler ligin ikinci yarısında bize katkı sağlayacaktır. İyimser bir hava oluşturmak ve Kayserispor’u ligde tutmayı amaçlıyoruz.

Prosinecki: ”Kayserispor’u kurtarmak adına iyimserim”

Bu transfer ettiğimiz oyuncular arasında bildiğim, tanıdığım oyuncular var. Elbette başka transferler de yapabiliriz. Yeni transferlerle birlikte Fenerbahçe’ye karşı iyi mücadele ettik. Fenerbahçe sınavını iyi verdik. Bundan sonra da iyi olacağını düşünüyorum. Kayserispor’u kurtarmak adına iyimserim. Bunu da takımdaki futbolculara aşılamaya çalışıyorum.

Prosinecki: “Toparlanan bir Kayserispor görüyorum”

Bence Fenerbahçe karşısında çok önemli bir sınav verdik. Takım kendisini geliştiriyor. Bu önemli. Böyle sınavlar bize özgüven verecektir. Aslında göreve ilk geldiğimizde böyle bir hava yoktu. Takımın böyle bir durumda olması önemli. Toparlanan bir Kayserispor görüyorum. İyiye giden bir Kayserispor en önemli meseleydi diyebilirim.

Kayserispor kaç transfer daha yapacak?

Douglas Ferreira gündemde mi? Transferler üzerinden konuşmak istemiyorum. 2 transfer daha yapacağız. Yeni transferlerin görüntüsünden memnunum. Süper Lig’de oynayacağımız maça konsantreyiz.

Mensah, Galatasaray’a transfer olacak mı?

Diğer oyuncular kampta kalırken Mensah ise kalmamayı tercih etti. Bu bir disiplin sorunudur. Davranışının bir karşılığı olmalıydı. Onun içinde kadro dışında kaldı. “Galatasaray’a gidecek” deniliyor ama bu konuda bir şey söyleyemem. Başkan ve yöneticiler daha iyi bilir. Sadece ortada bazı haberler var, ondan haberdarım.

Prosinecki’den Emre övgüsü: ”Türkiye büyük bir yetenek kazanıyor”

Emre Demir genç bir oyuncu. Daha 16 yaşını yeni doldurdu. Yetenekli ve geleceği var. Fenerbahçe maçında çok iyi oynadı. Başarılı buldum. Kendisini geliştirecektir. Benim yönetimimde kendisini daha da geliştirecektir diyebilirim. Türkiye büyük bir yetenek kazanıyor. Yaptığı işlerden ve performanstan memnunum. O yüzden de oynatıyorum.

Trabzonspor'un da hedefindeydi...

Süper Lig ekibi Trabzonspor Ünal Karaman ile yollarını ayırdıktan sonra Robert Prosinecki'ye teklif götürmüş, ancak; Hırvat teknik adam, "Kayserispor'a söz verdim. Ayıp olur" diyerek bu teklifi kabul edemeyeceğini söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler