Prostat kanserine yakalanan Hollandalı Louis van Gaal'den iyi haber!

Feride Kara
14.04.2022 - 00:55 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 01:00

Hollanda Milli Takımının ünlü Teknik Direktörü Louis van Gaal yaklaşık iki yıl önce yakalandığı prostat kanseri ile ilgili olarak müjdeli bir haber verdi.

Prostat kanserine yakalanan Hollandalı Louis van Gaal'den iyi haber!

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal geçtiğimiz günlerde prostat kanserine yakalandığını açıklamıştı. Ünlü teknik adam bu kez  sağlığıyla ilgili müjdeli haber verdi.

25 kez tedavi gördüm

Van Gaal'in hastalığa yakalandığını 2020'nin sonunda öğrendiği ve doktorların 2021 Nisan ayından itibaren yoğun bir tedavi süreci başladığını anlattı. "Prostat Kanseri sizi öldürmez, en azından vakaların yüzde 90'ında durum böyle" diyen Van Gaal, "Sizi öldüren genellikle altta yatan diğer hastalıklardır. Oldukça agresif türe sahiptim. Toplamda 25 kez tedavi gördüm. Hastalığın bitmesi için ilk dönem çok fazla seçenek devreye sokuldu" dedi. 

İlgini Çekebilir
Milli Takım teknik direktörü, prostat kanserine yakalandığını açıkladı
Habere Git

Her şey yolunda gitti ve iyileştim

Dünyanın en ünlü teknik adamlarından biri olan Van Gaal uzun süren tedavisinin ardından kanseri yendiğini ve sağlığına kavuştuğunu duyurdu. Louis van Gaal "Yapılan tedavi işe yaradı, artık iyileştim. 25 kez tedavi gördükten sonra işe yarayıp yaramadığını görmek için 6 ay geçmesi gerekiyordu. Şimdi resmi olarak söyleyebilirim ki her şey yolunda gitti ve iyileştim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler