PSG-Başakşehir maçı öncesi flaş gelişme! Onay çıkarsa...

09.12.2020 - 14:57 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 15:09

PSG ile Başakşehir arasında oynanan ve ırkçılığın damga vurduğu maçla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. PSG ve Başakşehir maça pankartla çıkmak istiyor. Futbolcular ırkçılığı nasıl protesto edecek? İşte detaylar...

PSG-Başakşehir maçı öncesi flaş gelişme! Onay çıkarsa...

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi'ndeki PSG-Medipol Başakşehir maçında Pierre Webo, 4. hakem tarafından ırkçı bir saldırıya maruz kaldı. İki takım futbolcuları maça devam etmedi. Karşılaşma bugün kaldığı yerden devam edecek. Maç öncesi ise Paris Saint Germain ve Başakşehir'den flaş bir girişim geldi. İşte detaylar...

PSG ve Başakşehir'den pankart girişimi

Hürriyet'in haberine göre; Paris Saint Germain ve Başakşehir cephesi maça 'Irkçılıga Hayır' pankartıyla çıkmak için girişimde bulundu. UEFA'nın onayı bekleniyor.

RMC Sport'ta yer alan habere göre ise, PSG - Medipol Başakşehir maçında her iki takım ve hakemler 'Irkçılık karşıtı' özel formalarla sahaya çıkacak. Ayrıca Parc des Princes Stadı'nda "Irkçılığa hayır' pankartı yer alacak.

Diz çöküp ırkçılığı protesto etmek istiyorlar

Ayrıca maç başlangıcı öncesi her iki takımın da diz çöküp ırkçılığı protesto edeceği öğrenildi. Eğer UEFA'dan izin çıkarsa, taraflar sahaya 'Irkçılığa Hayır' pankartıyla çıkacak. 

ABD'deki Floyd göndermeleri akıllara geldi

ABD’nin Minneapolis kentinde, 25 Mayıs akşamı George Floyd isimli 46 yaşındaki siyahi Amerikalının polis tarafından gözaltına alınırken hayatını kaybetmesi, tüm dünyanın gündemine oturmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler