PSG başkanından flaş Neymar açıklaması: "Veda etmeye hazırız"

16.06.2019 - 20:34 | Son Güncellenme: 16.06.2019 - 23:35

PSG başkanından flaş Neymar açıklaması: "Veda etmeye hazırız"

PSG başkanından flaş Neymar açıklaması:! Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain Kulübü Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Neymar hakkında flaş bir açıklama yaptı. Neymar, PSG'den ayrılıyor mu? İşte detaylar....

Nasser Al-Khelaifi, "Oyuncular eskisinden daha fazla sorumluluk almak zorunda. Tamamen farklı olmalılar. Daha fazlasını yapmak zorundalar ve daha fazla çalışacaklar. Kendilerini memnun etmek için orada değiller. Ve bunu kabul etmiyorlarsa kapı orada açık. Hoşça kal! Takımımda yıldız davranışları istemiyorum. Eğer birilerinin bir sorunu varsa, onlara veda etmeye hazırız." açıklaması yaptı.

Bilindiği üzere Brezilyalı yıldızın ismi tecavüz haberleriyle gündemden düşmüyor.

"Neymar’ın cinsel saldırısına maruz kaldım"

Paris Saint Germain’de forma giyen dünyaca ünlü yıldızın kendisine tecavüz ettiğini iddia eden manken Najila Trindade Mendes de Souza, o gece yaşananları ilk kez anlattı. Brezilya televizyonu SBT’ye konuşan Najila, Neymar’ın kendisine cinsel şiddet uyguladığını söyledi.

Olay gecesini anlatan Najila “Neymar daha önceki dostça mesajlarının aksine çok saldırgandı. Otel odasına aşırı alkollü bir şekilde geldi. Korunmasız şekilde ilişkiye girmek istemediğimi söylediğimde önce bana şiddet uyguladı. Prezervatif kullanmak istemedi. Daha sonra ise Neymar’ın cinsel saldırısına maruz kaldım” ifadelerini kullandı. Neymar’dan durmasını istediği halde kendisine saldırdığını ve tecavüz ettiğini söyleyen Najila, Brezilyalı yıldız hakkında “Mesajlaşmalarda verdiği izlenimden çok farklı… Son derece agresif bir kişi” tanımını yaptı.

Neymar ile neden iki kez buluştuğuna da açıklık getiren Najila “Olanları kanıtlamak ve adalet aramak istediğim için Neymar ile bir kez daha buluştum. Duygusal olarak sarsıldığim ve başka bir ülkede gerçekleri bildirmekten korktuğum için Fransız polisine başvurmadım” dedi.

Sao Paulo polisi, Paris’te yaşandığı iddia edilen suçlamalarla ilgili soruşturma yürütüyor. 

 

Neymar polise ifade verdi! Najila Trindade...

Ünlü futbolcu Neymar'a tecavüz suçlamalarını yönelten 26 yaşındaki Najila Trindade, Neymar'ın 15 Mayıs'ta kendisine tecavüz ettiğini iddia ediyor.

26 yaşındaki Najila Trindade Brezilya'daki televizyon röportajında Neymar ile cinsel ilişkiye girmek istediğini kabul etti ama Neymar'ın prezervatif kullanmak istememesi nedeniyle aralarında gerginlik çıktığını söyledi.

Trindade, Neymar'ın kendisine tecavüz edip saldırdığını öne sürdü, Neymar için "mesajlaşmalarda verdiği izlenimden çok farklı, son derece agresif bir kişi" ifadelerini kullandı. Yabancı bir ülkede başına geleceklerden korktuğu için Fransız polisine başvurmadığını söyleyen Najila Trindade, röportajda  ayrıca modellik yaptığını ve iç mimarlık öğrencisi olduğunu belirtti. 

 

Neymar suçlamaları reddetti

Suçlamaların ardından Brezilyalı futbolcu, Rio de Janeiro'da polise ilk ifadesini verdi. Karakola koltuk değnekleriyle giden Neymar hakkındaki suçlamayı reddediyor. Neymar'ın avukatı Maira Fernandes Neymar'ın suçlamalara karşı çıkmak istediğini söylüyor, müvekkilinin masumiyetini kanıtlayacağını ifade ediyor.

 

Futbolcu arkadaşından Neymar'a destek

Brezilya Ulusal Takımı'nın tecrübeli oyuncularından Fernandinho ise Neymar'ın suçsuz olduğunu düşünüyor:

Neymar'ın suçsuz olduğuna inanıyorum, olabildiğince kısa süre içinde aklanacaktır. Biz tüm takım ve ekip Neymar'ı destekliyoruz. Bu olayın sahaya bir yansıması olmayacak."

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler