Paris Saint Germain Inter'in yıldız stoperi Milan Skriniar ile anlaştı

20.01.2023 - 20:05 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 20:57

Paris Saint Germain, Inter ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Slovak stoper Milan Skriniar ile anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu 1 Temmuz'da Fransız ekibine katılacak.

Paris Saint Germain Inter'in yıldız stoperi Milan Skriniar ile anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Paris Saint Germain güclü kadrosuna eklemeler yapmaya devam ediyor. Fransız devi önümüzdeki sezon için ilk takviyesini stoper bölgesine yaptı. L'Equipe gazetesinin haberine göre PSG, Inter'li Milan Skriniar ile önümüzdeki sezon için sözlü anlaşmaya vardı.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Slovakya Milli Takımını'nın da formasını terleten oyuncunun İtalyan ekibi ile olan sözleşmesi 30 Hazirann 2023'te son buluyor. Inter ile sözleşme uzatma konusunda uzun bir süredir görüşen oyuncu, kalmak istediğini belirtse de anlaşma zeminini bulamadı.

Inter 75 milyonu geri çevirmişti

27 yaşındaki stoper, Paris Saint Germain'in transfer listesinde uzun zamandır bulunuyor. PSG geçtiğimiz yaz 27 yaşındaki oyuncu için kulübü Inter'e tam 75 milyon Euro teklif etti. Skriniar'ı kadrosunda tutmak istediğini Fransız ekibine ileten Inter teklifi reddetti.

İlgini Çekebilir
Messi ve Ronaldo belki de son kez karşılaştı! PSG dağıttı!
Habere Git

Totthenham Hotspur kancası

Totthenham Hotspur'da Slovak stoper'in durumunu yakından takip eden kulüpler arasında. Londra ekibinin teknik direktörü Antonio Conte'nin Inter'i çalıştırdığı dönemde yaşadığı şampiyonluğun kilit parçalarından biri olan Skriniar'ı takımda görmek istediği biliniyor. Geçen yaz oyunucunun transferini tamamlayamayan Totthenham, yaz ayları için oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

Hedef Ramos'un yerini doldurmak

Paris Saint Gemrain'de Sergio Ramos'un kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor. 36 yaşındaki oyuncuyunun sözleşmesi 30 Haziran itibari ile son buluyor. Fransız kulübü ile yıldız stoper arasındaki sözleşme görüşmelerinin ne noktada olduğu bilinmiyor. Bu sezon PSG ile tüm kulvarlarda 25 maça çıkan İspanyol 1 gol, 1 asistlik katkı yaptı.

Inter kesenin ağzını açmıştı

Inter, Slovak yıldız için 2017-2018 sezonunda bir diğer Serie A ekibini Sampdoria'ya tam 34 milyon Euro öded,. Skriniar, Sampdoria formasıyla çıkış yaptığı 2016-2017 sezonunda ligde tam 34 maçta ilk 11'de yer aldı ve performasıyla dev kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
PSG, ikinci yenilgisini Rennes'ten aldı!
Habere Git

İtalya'da seti tamamladı

Inter formasını sırtına geçirdiği günden bu yana takımın değişmez isimlerinden olan Milan Skriniar, Inter forması ile 2020-2021 sezonunda İtalya Serie A, 2021-2022 sezonunda İtalya Kupası ve geçtiğimiz günlerde de İtalya Süper Kupası zaferi yaşayarak İtalya'da kazanabileceği tüm ulusal kupaları kazanmış oldu.

Piyasa değeri dudak uçuklatıyor

Slovak oyuncunun güncel piyasa değeri tam 60 milyon Euro. Inter'den yıllık 6.5 milyon Euro kazanan oyuncuya kulübü sözleşme uzatma görüşmelerinde 8 milyon Euro teklif ederken, Paris Saint Germain'in teklif ettiği miktar 10 milyon Euro olarak basına yansıdı.

Senin için hazırladığımız haberler