PSG, Mbappe'nin alternatifini Ada'da buldu

10.05.2021 - 09:20 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 09:25

PSG'de Kylian Mbappe ile ilgili son durum ortaya çıktı. İngiliz basını, PSG'nin Mbappe ile anlaşamaması halinde Salah'ı transfer edeceğini yazdı.

PSG, Mbappe'nin alternatifini Ada'da buldu

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain'de gözler Kylian Mbappe'nin geleceğine çevrildi. PSG'nin adı Real Madrid ile sıkça anılan Mbappe ile ilgili bir B planı yaptı. Ligue 1 temsilcisinin bu planını hem Fransız hem de İngiliz basını yazdı. Detaylar haberde...

Mbappe'nin ayrılacağı iddiaları devam ediyor

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Mbappe ile PSG arasında uzlaşma sağlanamaz ve yeni kontrat imzalanamazsa İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da oynayan Mohamed Salah kadroya dahil edilecek. Mbappe'nin, Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan hayal kırıklığı sonrasında ayrılmaya karar verdiği iddia ediliyor.

Mbappe imzalamazsa alternatifi Salah

Liverpool'da sorunlar yaşayan Mohamed Salah'ın da Ada'da kalmaya sıcak bakmadığı yazıldı. Fransız devinin Liverpool'a bu transfer için 80 milyon Euro ödemeye hazır olduğu yazılırken, Mbappe'den de en az 110 milyon Euro gelir edilebileceği vurgulandı.

Madrid'in gündemindeki isim: Kylian Mbappe

Geride bıraktığımız haftalarda İspanyol basını, Mbappe'nin Real Madrid ile görüştüğü hatta bir dostuna Madrid'den ev baktırdığını öne sürmüştü. Fransız golcüye aynı zamanda Barcelona'nın da talip olduğu konuşuluyor.

Mbappe ve Salah bu sezon kaç gol attı? 

Mohamed Salah bu sezon çıktığı 46 maçta 29 gol atıp 4 asist yaparken, Mbappe ise 43 maçta 37 gol 10 asistlik harika bir performans gösterdi. İki futbolcu da dünyanın en popüler isimleri arasında yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler