PSG Mbappe'nin alternatiflerini belirledi! İşte o isimler

Akın Ungan
17.02.2024 - 18:55 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 19:05

Paris Saint Germain'in sezon sonunda yıldız oyuncusu Kylian Mbappe ile yollarını ayırması bekleniyor. Paris ekibi transfer hedeflerini şimdiden belirledi.

PSG Mbappe'nin alternatiflerini belirledi! İşte o isimler

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Paris Saint Germain, sezon sonunda yıldız ismi Kylian Mbappe ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. La Repubblica'da yer alan habere göre ise Fransız ekibi, Mbappe'nin yerini Milan'dan Rafael Leao ve Napoli'den Victor Osimhen ile doldurmayı planlıyor.

Ayrılığı bildirdi

Geçtiğimiz günlerde Fransız basınında yer alan habere göre Kylian Mbappe'nin sezon sonunda takımı Paris Saint Germain'den ayrılacağını başkan Nasser al-Khelaifi'ye bildirdiği ifade edilmişti.

Leao'nun serbest kalma maddesi

Paris Saint Germain'in, Kylian Mbappe sonrası hedefleri arasında yer alan Rafael Leao için kulübü Milan'a 175 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödemek zorunda olduğu belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan hakem tepkisi! "Bundan sonra kuralına göre"
Habere Git

Diğer hedef Victor Osimhen

PSG'de hedefteki bir diğer isim ise Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen. Osimhen'in sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli ise 135 milyon Euro olarak ifade edildi.

Sözleşmesini uzattı

Napoli ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Victor Osimhen, geçtiğimiz Aralık ayında kulübüyle olan sözleşmesini uzattı. Osimhen'in, İtalyan ekibiyle 2026 yılında dek sözleşmesi bulunuyor.

Rafael Leao'nun performansı

Milan forması giyen Rafael Leao, bu sezon takımıyla 29 maçta forma giydi. 24 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 7 gol ve 7 asistlik performansa imza attı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç ayrılık sinyalini vermişti! İşte Ferdi için gelen teklif ve bonservis ücreti...
Habere Git

Victor Osimhen'in istatistikleri

Napoli forması giyen Nijeryalı forvet Victor Osimhen, bu sezon takımıyla 18 maçta forma giydi. 25 yaşındaki forvet bu maçlarda 8 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler