(ÖZET) Paris Saint-Germain (PSG) - Clermont maç sonucu: 2-3

Orhan Gülek
04.06.2023 - 00:04 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 00:15

Fransa 1. Futbol Ligi'nin (Ligue 1) son haftasında şampiyon Paris Saint-Germain (PSG), sahasında Clermont'a 3-2 yenildi. İşte maçın yazılı özeti ve goller

(ÖZET) Paris Saint-Germain (PSG) - Clermont maç sonucu: 2-3

AJANSSPOR - HABER

Ligue 1'de 2022-2023 sezonu, 38. hafta maçlarıyla tamamlandı. Şampiyon PSG, Ligue 1'in son haftasında Clermont'a kaybetti.

PSG skoru koruyamadı

Şampiyonluğunu önceki hafta ilan eden PSG, Parc des Princes'te ağırladığı Clermont karşısında 16. dakikada Sergio Ramos ve 21. dakikada penaltıdan Kylian Mbappe'nin attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Clermont geri döndü

Rakibine 24. dakikada Johan Gastien, 45+1. dakikada Mehdi Zeffane ve 63. dakikada Grejohn Kyei'nin golleriyle cevap veren Clermont, 3-2'lik galibiyete ulaştı.

İlgini Çekebilir
PSG: Merci Messi
Habere Git

Messi ile Ramos son maçına çıktı

Bu arada takımdan ayrılacağı açıklanan Arjantinli Lionel Messi ve İspanyol Sergio Ramos, PSG formasıyla son maçına çıktı.

Ligi 85 puanla bitiren PSG, sezonu ikinci sıradaki Lens'ın bir puan önünde noktaladı.

Auxerre Ligue 1'den düştü

Angers, Troyes ve Ajaccio'nun ardından ligden düşen son takım ise Lens'a 3-1 yenilen Auxerre oldu.

Rico'ya destek

Öte yandan ev sahibi ekibin taraftarı ve futbolcuları, attan düşerek ağır yaralanan ve yoğun bakımda bulunan PSG'nin İspanyol kalecisi Sergio Rico'ya maç boyunca destekte bulundu. Başkent ekibinin taraftarları, tezahürat ve pankartlarla Rico'ya desteğini gösterdi. Rico'nun fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle ısınmaya çıkan PSG'li futbolcuların formalarında da İspanyol file bekçisinin ismi yer aldı. Fransız yıldız Kylian Mbappe ise attığı golü, Rico'nun 16 numaralı formasını açarak takım arkadaşına adadı.

Senin için hazırladığımız haberler