PSG, Mohamed Salah transferi için düğmeye bastı

05.10.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 11:02

Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain, Premier Lig'de Liverpool forması giyen Mısırlı futbolcu Mohamed Salah'ı transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

PSG, Mohamed Salah transferi için düğmeye bastı

AJANSSPOR - HABER

Fransız devi Paris Saint-Germain'ın Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah'a 3 yıllık sözleşme teklif etmeye hazır olduğu aktarıldı.

Salah, Neymar ve Ronaldo'ya katılmak istemiyor

Mohamed Salah'ın Premier Lig ekibi Liverpool ise sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Mısırlı futbolcunun adı ise son dönemde Suudi Arabistan ekipleri ile anılıyordu. The Sun tarafından aktarılan bilgilere göre ise; Salah, Suudi Arabistan'a transfer olmakla ilgilenmiyor.

PSG, Salah'ı transfer etmek istiyor

Haberde yer alan diğer bilgilerde ise Mohamed Salah ile ilgilenen bir diğer ekibin Paris Saint-Germain olduğu aktarıldı. İddialara göre; Fransız devi Salah'a 3 yıllık bir sözleşme teklif etmeye hazır.

İlgini Çekebilir
Liverpool'dan transfer operasyonu: Salah'ın yerine...
Habere Git

Fransız devinde yıldız krizi yaşanıyor

Paris Saint-Germain, son yıllarda Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe'nin ayrılıkları ile gündeme geldi. Dikkat çeken oyuncuları transfer ile takımdan ayrılan PSG'de yıldız oyuncu sıkıntısı yaşanıyor.

"Kimse henüz sözleşme hakkında benimle konuşmadı"

Mohamed Salah, Eylül ayındaki Manchester United maçı ardından yaptığı açıklamalar ile dikkat çekmişti. Mısırlı futbolcu 3-0'lık galibiyet sonrasında geleceği hakkında şunları söyledi: "Maça geliyordum ve 'Bakın bu Old Trafford'daki son maç olabilir' dedim. Kulüpten kimse henüz sözleşme hakkında benimle konuşmadı. Bu benim kararım değil, kulübün kararı ama göreceğiz. Bildiğiniz gibi, kulüpteki son yılım. Sadece tadını çıkarmak istiyorum. Sözleşme hakkında düşünmek istemiyorum. Futbol oynamakta özgür olduğumu hissediyorum ve gelecek yıl ne olacağını göreceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler