PSG, Montpellier'ye gol yağdırdı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fransa Ligue 1'de Paris Saint-Germain (PSG) ligin ilk haftasında olduğu gibi ikinci haftasında da rakip filelere gol yağdırdı. Paris ekibi sahasında Montpellier'i farklı geçti.

Son 5 Haber

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti

Antalyaspor ve Erokspor'da sıcak gelişme! Servet Çetin ve Osman Özköylü...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ligin ilk haftasında deplasmanda Clermont'u 5-0 mağlup eden yıldızlar topluluğu PSG, ikinci hafta maçında evinde ağırladığı Montpellier'i 5-2 yendi.
Neymar'dar iki gol
PSG'ye Montpellier karşısında galibiyeti getiren golleri, 39. dakikada Falaye Sacko kendi kalesine, ilki penaltıdan olmak üzere 43 ve 51. dakikalarda Neymar, 69. dakikada Kylian Mbappe ve 87. dakikada Renato Sanches attı.
PSG iki de iki yaptı
Konuk ekibin gollerini Wahbi Khazri (Dk. 58) ve Enzo Tchato (Dk. 90+2) kaydetti. Bu sonuçla ikide iki yapan PSG, 6 puana ulaştı. Montpellier ise 3 puanda kaldı.

Gol sayısını 3'e çıkardı
Clermont maçın da bir golle skora katkıda bulunan Brezilyalı yıldız Neymar, Montpellier karşılaşmasında kaydettiği iki golle birlikte gol sayısını iki maç sonunda 3'e çıkardı.