"PSG, Muriç'i transfer etmek istedi"

10.09.2020 - 21:00 | Son Güncellenme: 10.09.2020 - 22:00

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2020-2021 sezonu öncesindeki gelişmeleri değerlendirdi. Peki Rıdvan Dilmen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için neler söyledi? İşte detaylar...

"PSG, Muriç'i transfer etmek istedi"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol'da gündemi değerlendirdi.

Vedat Muriç'e PSG'nin de talip olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Vedat Muriç'le dün birlikteydik. İtalya'ya hafta sonu gidecek. Lazio işi bittikten sonra PSG ona talip oldu. Bonuslarla toplam 20 milyon Euro civarında bonservis. Kötü bir sezon geçirmedi Muriç ama kanatsızdı Fenerbahçe. Emre Belözoğlu ile konuştum biraz önce. 2 tane forvet arayışları var. Teknik direktör hüneri bu sene ortaya çıkacak" şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe'nin transfer politikasını yorumlayan deneyimli spor yorumcusu, "Fenerbahçe'nin kadrosu, 'Ben bu sene şampiyon olayım' kadrosu. Caner'in, Gökhan'ın yatırımı olmaz. Şampiyonluğa oynayan takımların en büyük kozu duran toptur. İki tane birden aldılar; Sosa ve Caner. Hasan Ali'nin serbest bırakılmasını eleştirebilirim. Doğru bulmuyorum açıkçası" dedi.

"Teknik adamların hüneri ortaya çıkacak"

Süper Lig'in sert geçeceğini söyleyen Dilmen, "Önümüzdeki yılda, geçen sezonun son 8 haftası referans olacak. Pas takımlarının olağanüstü fizik kapasitesine ihtiyaç yok. Bu yıl maçlar sert geçecek. Bu yüzden teknik adamların hüneri ortaya çıkacak. Muhtemeldir ki geçen sene olan sakatlıklar bu sene de olacaktır. Maçları uzun vadeli düşünüp oyuncuları ona göre hazırlamanız lazım" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'ın kadrosu geçen seneden daha zayıf"

Galatasaray'ın transfer politikasını yorumlayan Dilmen, "Galatasaray'da giden oyuncular kayıp. Galatasaray'ın kadrosu geçen seneden daha zayıf. Lig de başlıyor. İçerideki durumları bilemiyoruz. Fatih hocanın ve yönetimin planları vardır ama süre de azalıyor" dedi.

"Yabancı oyuncular feda demez"

Son olarak Beşiktaş hakkında konuşan Dilmen, "Yabancı oyuncularda feda falan yok. Sergen Yalçın için en büyük Elneny'dir. Ben Galatasaray'ın yerinde olsam hemen gidip onu alırdım. Kulüplerin hiçbir hazırlığı yok" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler