PSG ömürlük teklif sundu, Mbappe kararını verdi!

24.08.2021 - 09:30 | Son Güncellenme: 24.08.2021 - 12:45

Paris Saint Germain, gelecek sezon sözleşmesi bitecek Kylian Mbappe'ye yeni teklifini sundu. Mbappe ayrılacak mı, Real Madrid'e mi gidiyor? İşte yanıtı...

PSG ömürlük teklif sundu, Mbappe kararını verdi!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain'de forma giyen Kylian Mbappe ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Fransız golcü için yeni bir iddia ortaya atıldı. Detaylar haberde...

Mbappe PSG'de kalacak mı?

Geçen sezon Fransa Ligi'nde şampiyonluğu Lille'e kaptıran PSG'de Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılacağı ve Real Madrid'e transfer olacağı daha önce gündeme gelmişti. 

PSG'den 6 yıllık kontrat

RMC Sport'un haberine göre; PSG, golcü oyuncuya yeni teklifini sundu. Oyuncuya 5+1 yıllık bir kontrat sunuldu. 22 yaşındaki oyuncu ise bu teklifi kabul etmedi.

Real Madrid'in teklifi bekleniyor

Yaşanan bu gelişmenin ardından PSG'nin Real Madrid'in resmi transfer teklifi yapmasını bekliyor. PSG, Mbappe'yi satmaya artık sıcak bakıyor.

Mbappe'nin performansı

Kylian Mbappe geçen sezon tüm kulvarlarda 51 maçta 44 gol atıp 12 de asist yapmıştı. Fransız yıldız bu sezon da 3 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 2018 yılında 200 milyon Euro bedeli olan Mbappe'ye şu sıralarda ise 160 milyon Euro değer biçiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler