PSG, Chelsea'den N'Golo Kante'yi Transfer Etmek İstiyor

30.08.2022 - 16:35 | Son Güncellenme: 30.08.2022 - 16:41

Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain, yaz transfer dönemi bitmeden önce Chelsea'nin 31 yaşındaki Fransız yıldızı N'golo Kante'yi transfer etmek istiyor. Detaylar...

PSG, Chelsea'den N'Golo Kante'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

PSG, Chelsea ile sözleşme görüşmeleri yapan N'Golo Kante'yi mercek altına aldı. Fransız ekibi orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İşte detaylar...

2 Transfer Yetmedi

İngiliz gazetesi The Times'ın haberine göre orta sahasını Vitinha ve Renato Sanches transferleriyle güçlendiren PSG'nin durmaya niyeti yok. Fransız ekibi rotasını N'golo Kante'ye çevirmiş durumda.

Tuchel Chelsea'da kalmasını istiyor

Fransız orta sahanın Chelsea ile sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor. Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel ise Kante'nin 2023'ten sonra da Chelsea'da kalmasını istiyor. Kante'ye yeni sözleşme teklif edecek olan Chelsea oyuncunun yaşı ve sakatlık durumundan dolayı sözleşmenin uzunluğu ve boyutundan emin değil. Şu an Chelsea'nin en çok kazanan ikinci oyuncusu Kante sakatlığından dolayı 1 ay boyunca sahalardan uzak kalacak. PSG Kante'nin sözleşme görüşmelerini yakından takip ediyor.

2018'de de çok istemişlerdi

2018 yılının transfer döneminde de Kante'yi transfer etmek için her şeyi yapan PSG oyuncuyu İngiliz ekibi Chelsea'ye kaptırmıştı. Leicester City'den Chelsea'ye 35 milyon Euro karşılığında transfer olan Kante İngiliz ekibi adına 262 maça çıkarken 13 gol atıp 15 tane de asist yaptı. Bu sezon Chelsea ile iki maçta 175 dakika süre alan Kante herhangi bir skor katkısı sağlayamadı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 40 milyon Euro olan Kante'nin İngiliz ekibiyle 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler