PSG, Marsilya, Sedan ve Le Havre'nin Yıldız Futbolcu Modeste M'Bami Öldü

Orhan Gülek
08.01.2023 - 15:45 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 16:00

Bir dönem Paris Saint-Germain, Marsilya, Sedan ve Le Havre formaları giyen eski Kamerun'lu orta saha oyuncusu Modeste M'Bami yaşamını yitirdi. İşte detaylar

PSG, Marsilya, Sedan ve Le Havre'nin Yıldız Futbolcu Modeste M'Bami Öldü

AJANSSPOR - HABER

Kariyerinde Paris Saint-Germain, Marsilya, Sedan ve Le Havre formaları giyen eski Kamerun Milli Takım oyuncusu Modeste M'Bami, 40 yaşında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Modeste M'Bami, kalp krizi geçirdi

Dün (07.01.2023) rahatsızlarak hastaneye kaldırılan Kamerun'lu yıldız oyuncu Modeste M'Bami'nin kalp krizi geçirdiği ve vefat ettiği açıklandı.

Paris Saint-Germain'den taziye mesajı

Paris Saint-Germain, vefat haberi sonrası eski futbolcusuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

PSG'nin resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; "Paris Saint-Germain, eski oyuncumuz Modeste M'Bami'nin vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiştir. Kulübümüz, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyor" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Gianni Infantino: ''Pele'nin adı her ülkeden bir stadyuma verilecek''
Habere Git

Marsilya da bir mesaj yayınladı

M'Bami'nin PSG'den sonra formasını giydiği Marsilya da bir mesaj yayınladı. Mesajda; "Marsilya, Modeste M'Bami'nin yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendi. Dualarımız, eski spocumuzun ailesi ve sevenleriyle birlikte" ifadelerine yer verildi.

Le Havre: "Büyük bir üzüntüyle öğrendik"

"Le Havre ise, "Le Havre, Cumartesi akşamı eski oyuncusu Modeste M'Bami'nin henüz 40 yaşında yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendi. Kulüp, ailesine ve sevenlerine en içten taziyelerini sunar." ifadelerini paylaştı.

Modeste M'Bami, 3 yıl PSG'de oynadı

Kariyerine ülkesinde başlayan orta saha oyuncusu Modeste M'Bami, 2000 yılında Sedan'a transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkatleri çeken başarılı oyuncu 2003 yılında Paris Saint-Germain'e transfer oldu. 

M'bami, 7 yıl önce futbola veda etti

PSG'de geçen üç yılın ardından bir başka Fransız devi olan Marsilya'ya geçti. 2009 yılında Marsilya'dan ayrılan Kamerunlu oyuncu ardından sırasıyla, Almeria, Dalian Aerbin, Changchun Yatai, Al-Ittihad ve Millonarios formaları giydi. M'bami futbola 2016 yılında Le Havre formasıyla veda etti. 

Modeste M'Bami'nin performansı

Yıldız oyuncu Modeste M'Bami, 83 kez PSG, 77 kez Marsilya ve 8 kezde Le Havre formalarını giydi. M'Bami, Kamerun Milli Takımı'nın formasını ise 38 kez giyerken üç kez de gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler