Messi, Mbappe'nin Sözleşmesini İstedi! PSG Sıcak Bakmıyor

Akın Ungan
16.03.2023 - 18:02 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 18:27

Paris Saint Germain, Lionel Messi ile yeni sözleşme görüşmeleri yapıyor. Messi, Kylian Mbappe'nin şartlarını istedi. PSG, bu duruma sıcak bakmıyor.

Messi, Mbappe'nin Sözleşmesini İstedi! PSG Sıcak Bakmıyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Ligue 1'in dev kulübü Paris Saint Germain, dünyaca ünlü süperstarıyla yeni sözleşme görüşmeleri yapıyor. Lionel Messi'nin istediği şartlar PSG'de krize yol açtı.

Messi, Mbappe'ye sunulan şartları istedi

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan Lionel Messi, kulübü ile yeni sözleşme görüşmelerinde bulundu. RMC Sport'un haberine göre Messi, PSG'nin Fransız yıldız Kylian Mbappe'ye sunduğu sözleşme şartlarını talep etti.

PSG sıcak bakmıyor

Yaz transfer döneminde sözleşmesinin sonuna gelen Mbappe'yi elinde tutmak isteyen PSG yönetimi, yıldız futbolcuya sunduğu şartlarla eleştirilmişti. Messi'nin de bu şartları istemesi kulüpte krize yol açtı. Haberde, yönetimin Messi'nin talebine sıcak bakmadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Kahvenin hatırı bitti mi? İrfan Can Kahveci Ada yolcusu!
Habere Git

Mbappe'nin sözleşme detayları

  • 300 milyon Euro imza parası
  • 100 milyon Euro yıllık maaş
  • Sportif direktör seçiminde söz sahipliği
  • Teknik direktör seçiminde yetki
  • Transferlerde danışmanlık

Messi ile ilgilenen takımlar

Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi ile eski kulübü Barcelona ve MLS ekiplerinden Inter Miami ilgileniyor. 35 yaşındaki yıldız futbolcunun Transfermarkt verilerine göre 50 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.

Messi'nin bu sezonki performansı

Bu sezon Paris Saint Germain ile 31 resmi müsabakada görev alan Arjantinli süperstar, 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lionel Messi 17 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Divan üyesi açıkladı! Galatasaray'dan transfere servet
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler