Paris Saint-Germain Soyunma Odası Karıştı! Futbolcular İki Gruba Ayrıldı...

22.03.2022 - 11:36 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 13:11

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında İspanyol ekibi Real Madrid'e elenen Paris Saint-Germain'de kriz büyümeye devam ediyor. İşte detaylar...

Paris Saint-Germain Soyunma Odası Karıştı! Futbolcular İki Gruba Ayrıldı...

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Real Madrid'e elenen ve ligdeki Bordeaux maçında büyük protestoya maruz kalan Paris Saint-Germain'de futbolcular ikiye bölündü. 

NTV Spor'un derlediği ve RMC Sport'ta yer alan habere göre, Paris Saint-Germain'in soyunma odasında işlerin yolunda gitmediği öne sürüldü.

PSG'de futbolcular iki gruba ayrıldı

PSG soyunma odasında futbolcular arasında gruplaşmalar yaşandığı konuşuluyor.

Takımdaki oyuncular iki gruba ayrılmış durumda. Güney Amerikalılar ve Fransızca konuşanlar... Bu gruplaşmanın 3-0'lık Monaco yenilgisinden sonra biraz daha arttığı ve iki oyuncu grubu arasındaki iletişimin daha da uzaklaştığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor - Fenerbahçe rekabeti nikah masasına taşındı
Habere Git

"Neymar faule maruz kaldığında..."

Haberde, takım içi gruplaşmaya şu sözlerle dikkat çekildi: "Neymar faule maruz kaldığında hakeme itiraza giden beş oyuncu var. Aynı şey Achraf Hakimi'de olmuyor."


Soyunma odasında çatlak sesler çıkan PSG'nin yeni sezonda devrim niteliğinde kararlar alabileceği konuşulurken Fransız ekibi bu sezonu Ligue 1 şampiyonluğuyla tamamlamak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler