PSG'den Alex Telles ve Kurzawa kararı! Transfer...

22.06.2020 - 14:22 | Son Güncellenme: 22.06.2020 - 14:25

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain, gelecek sezon için sol bek transferi yapmayı planlıyordu. Gündemdeki isim olan Alex Telles ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. PSG, Telles transferinden vazgeçti mi? Son gelişmeler...

PSG'den Alex Telles ve Kurzawa kararı! Transfer...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Futbol kariyerine Portekiz ekibi Porto'da devam eden Alex Telles'in Paris Saint Germain ekibine transfer durumuyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. PSG, Telles transferinden vazgeçti mi? Telles hangi takıma gidecek? İşte yanıtı...

PSG, Telles defterini kapattı mı?

Paris Saint Germain, gelecek sezon için bir sol bek transferi yapmak istiyordu. Listede Porto forması giyen Alex Telles'in olduğu uzunca bir süre dillendirildi. Ancak; Porto'nun mali açıdan yüksek beklentileri bu transferin tıkanmasına, hatta köprülerin atılmasına neden oldu.

'Porto aç gözlü davranıyor' yorumu

Mercato'nun haberine göre; Paris Saint Germain, Telles'i transfer etmek istedi. Ancak; Porto'nun bu konuda 'aç gözlü' davrandığı ve Telles için 35 milyon Euro bonservis ücretinde diretilmesi işleri değiştirdi.

Kurzawa'nın sözleşmesi gözden geçirilecek

Ayrıca söz konusu haberde PSG'nin sportif direktörü Leonardo'nun takımdan ayrılması beklenen Kurzawa'ya yapılan sözleşme önerisini yeniden gözden geçirmeye karar verdiği ifade edildi. 

Telles'in sözleşmesi ne zaman bitecek?

Alex Telles'in sözleşmesi 2021 tarihi itibarıyla sona erecek. PSG, Kurzawa'yı takımda tutarak Telles defterini kapatmış olacak.

Galatasaray, transferden yüzde kaç pay alacak?

Telles bu sezon 41 maçta 10 gol 8 asistlik performans sergiledi. Futbolcunun bir sonraki satışından Galatasaray anlaşma gereği yüzde 10 pay alacak. 

Telles'in Galatasaray dönemi

Gremio ekibinden Galatasaray'a 2013-14 sezonunda transfer olan Telles, ilk sezon 21 maçta 1701 dakika süre alıp 1 asist yapmıştı. Telles, 2014-15 sezonunda ise 36 maçta 1 asist kaydetti. Futbolcu, 2015-16 sezonunda Galatasaray'da oynamış ve 3 maçta oynamıştı. Sonra Inter'in yolunu tutan Telles, 2016-17 sezonundan beri ise Porto forması giyiyor. Galatasaray, Telles'ten 6.5 milyon Euro bonservis elde etmişti.  

Senin için hazırladığımız haberler