Paris Saint-Germain'den, Kylian Mbappe'ye 60 Milyon Euro'luk Bonus

27.07.2023 - 12:05 | Son Güncellenme: 27.07.2023 - 12:10

Paris Saint-Germain forması giyen ve kadro dışı kalan Fransız yıldız Kylian Mbappe, 4 gün daha takımda kalırsa 60 milyon Euro'luk sadakat bonusu kazanacak.

Paris Saint-Germain'den, Kylian Mbappe'ye 60 Milyon Euro'luk Bonus

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu yaz transferi yılan hikayesine dönen Kylian Mbappe'nin 4 gün daha takımı Paris Saint-Germain'de kalması halinde 60 milyon Euro'luk sadakat bonusunun sahibi olacak. Halihazırda Mbappe'yi takımdan göndermek isteyen PSG için yıldız oyuncunun maliyeti yükselmeye devam ediyor.

Dev kontrata imza atmıştı

Kylian Mbappe 2022-2023 sezonunun başında Paris Saint-Germain ile yeni sözleşme imzalamıştı. Dünya futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir kontratın sahibi olan Mbappe 3 yıllık bir sözleşmenin altına imza atmıştı. Kylian, toplamda 180 milyon Euro'yu bulan ve 3 yıla bölünmüş bir imza parasının da sahibi olmuştu. Ayrıca takımda kaldığı her bir sezon için sadakat bonusunun da sahibi olacak Mbappe, toplamda 600 milyon Euro'dan fazla kazanacağı bir sözleşmeye imza atmııştı.

Transferi çıkmaza girdi

Kylian Mbappe'nin önümüzdeki yaz transfer sezonu için Real Madrid'le anlaştığını düşünen PSG, fransız oyuncu için bu yaz gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeni transferi Ferdi'nin golüyle duyurdu
Habere Git

Mbappe'yi takım kamp kadrosuna davet etmeyen Fransız ekibi, oyuncunun önümüzdeki yaz bonservissiz olarak takımdan ayrılmasından endişe duyuyor. Oyuncunun transferi için teklifleri değerlendirmeye alan PSG, oyuncunun bu sezon takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle bir çözüm yolu bulmaya çalışıyor.

Arabistan'dan teklif var

Suudi Arabistan'ın Al Hilal ekibi hem Paris Saint-Germain'e hem de Mbappe'ye astronomik bir teklifte bulundu. PSG'ye 300 milyon Euro'luk bonservis, oyuncuya ise toplamda 700 milyon Euro'yu bulan bir maaş sunan Arabistan ekibi, PSG tarafıyla sorun yaşamasa da oyuncu Arabistan'a gitmeye sıcak bakmıyor.

Mbappe, Arda Güler ile takım arkadaşı olabilir

Artık takımdan ayrılmaya sıcak bakan Fransız forvet, önümüzdeki yaz Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid'e transfer olmanın yollarını arıyor. Sözleşmesindeki çıkış maddesinden dolayı 1 sezon sonra bonservis bedeli olmadan Madrid ekibine imzayı atabilecek olan Mbappe, PSG'nin sözleşme uzatma tekliflerini reddetti. Paris ekibi de oyuncunun Real Madrid ile anlaştığından emin durumda.

İlgini Çekebilir
CAS'tan menajerlere kırmızı kart!
Habere Git

2018 yılında Monaco'dan 180 milyon Euro karşılığında transfer edilen 24 yaşındaki yıldız oyuncu, PSG ile çıktığı 260 karşılaşmada 212 gol ve 98 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler