", "articleBody": "Paris Saint-Germain (PSG) ara transfer döneminin ilk takviyesini gerçekleştirdi.Fransız ekibi, Zenit'in Arjantinli orta sahası Leandro Paredes'in transfer edildiğini resmen açıkladı.24 yaşındaki oyuncu 2017'de 23 milyon euro bedelle Roma'dan transfer edilmişti. PSG'ye transferin ise bonuslarla birlikte 47 milyon euro tuttuğu bildirildi.Bu sezon 22 maçta forma giyen Paredes 4 gol 4 asistlik bir performans sergilemişti.Fernando da adaylar arasındaydı!Rabiot'nun kadro dışı kalmasıyla birlikte orta saha rotasyonunda zorluk yaşayan PSG o bölge için Galatasaray'dan Fernando'yu da gündemine almıştı. Ancak Paredes transferiyle birlikte bu transferin olma ihtimali ortadan kalktı.AJANSSPORFLAŞ! Paris Saint-Germain (PSG), Zenit'in Arjantinli orta sahası Leandro Paredes'in transferini resmen açıkladı. pic.twitter.com/p728lECIVW— Ajansspor (@ajansspor) January 29, 2019", "author": {"@type":"Person","@id":"https://ajansspor.com/editor/","url":"https://ajansspor.com/editor/","image":{"@type":"ImageObject","url":"https://ajansspor.com/assets/images/.webp"}}, "publisher": { "@type": "Organization", "name":"Ajansspor.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://ajansspor.com/assets/images/line-logo.webp", "width": 200, "height": 41 } } }; ", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "xpath": [ "/html/head/title", "/html/head/meta[@name='description']/@content" ] }, "url": "https://ajansspor.com/haber/psgden-orta-sahaya-takviye-resmen-aciklandi-288217" }

PSG'den orta sahaya takviye! Resmen açıklandı...

29.01.2019 - 15:03 | Son Güncellenme: 29.01.2019 - 15:03

Paris Saint-Germain (PSG) ara transfer döneminin ilk takviyesini gerçekleştirdi.

Fransız ekibi, Zenit'in Arjantinli orta sahası Leandro Paredes'in transfer edildiğini resmen açıkladı.

24 yaşındaki oyuncu 2017'de 23 milyon euro bedelle Roma'dan transfer edilmişti. PSG'ye transferin ise bonuslarla birlikte 47 milyon euro tuttuğu bildirildi.

Bu sezon 22 maçta forma giyen Paredes 4 gol 4 asistlik bir performans sergilemişti.

Fernando da adaylar arasındaydı!

Rabiot'nun kadro dışı kalmasıyla birlikte orta saha rotasyonunda zorluk yaşayan PSG o bölge için Galatasaray'dan Fernando'yu da gündemine almıştı. Ancak Paredes transferiyle birlikte bu transferin olma ihtimali ortadan kalktı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler