Paris Saint-Germain'den Sergio Ramos Açıklaması

03.03.2022 - 19:49 | Son Güncellenme: 03.03.2022 - 20:29

Ligue 1'de Paris Saint Germain Sportif Direktörü Leonardo, Real Madrid'ten transfer Sergio Ramos hakkında açıklama yaptı. Ramos'un PSG performansı nasıl?

Paris Saint-Germain'den Sergio Ramos Açıklaması

Real Madrid'in yıldız stoperi Sergio Ramos, sezon başında Fransa devi Paris Saint-Germain'e transfer olarak oldukça fazla ses getirmişti. İspanyol oyuncunun PSG performansı ise istenilen düzeyde olamadı. Sakatlıklar ile uğraşmak zorunda kalan Ramos, bu sezon Fransa'da tam 32 maç kaçırdı.

"Hayal ettiğimiz gibi olmadı"

L'Equipe'e konuşan PSG'nin Sportif Direktörü Leonardo, Sergio Ramos hakkında itirafta bulundu. Bu sezon yalnızca 5 karşılaşmada forma giyen Ramos hakkında, "İmza atarken iyiydi, fiziksel olarak sorunu yoktu. Şimdi baktığımızda sadece 5 maç oynadı. Ne yazık ki hayal ettiğimiz gibi olmadı." dedi.

"Yaptığım hatanın sorumluluğunu üstlenmekten korkmam"

Konuşmasını sürdüren Sportif Direktör, "Açıkçası oynamaması onun lider olması açısından zor. Sezon bitmedi, PSG lider, bir sonuca varmak için bekleyeceğiz. Yaptığım hatanın sorumluluğunu üstlenmekten korkmam. Nasser Al-Khelaifi bana güven ve yetki verdi. Ona teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Ramos'un bu sezonki performansı

Paris Saint-Germain ile Sergio Ramos bu sezon 5 karşılaşmada forma giydi. Çıktığı maçlarda gol pası veremeyen 35 yaşındaki yıldız stoper, 1 defa rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler