PSG’li Mbappe’nin gözü sadece iki takımda!

19.02.2021 - 15:59 | Son Güncellenme: 19.02.2021 - 16:05

Barcelona maçında yaptığı hat-trick’le futbol dünyasını sarsan Kylian Mbappe hangi takıma transfer olacak? Paris Saint Germain’in 200 milyon eurodan kapı açacağı Fransız yıldızın gönlünde yalnızca iki takım var. İşte ayrıntılar…

PSG’li Mbappe’nin gözü sadece iki takımda!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Paris Saint Germain’in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe Avrupa basınının gündeminden düşmüyor. Mbappe’nin adı Şampiyonlar Ligi’ndeki Barcelona maçında oynadığı futbol ve yaptığı hat-trick’ten sonra dev kulüplerle anılmaya başlandı. Şimdiden Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi süperstarların veliahtı olarak gösterilen 22 yaşındaki oyuncunun kafasında ise iki takım var.  

Çocukluk hayali Real Madrid

Fransız L'Equipe gazetesi, önümüzdeki sezon PSG ile sözleşmesi sona erecek olan Kylian Mbappe’nin, sadece Real Madrid veya Liverpool'a transfer olmaya sıcak baktığını duyurdu. Habere göre Real Madrid, genç yıldızın çocukluk hayali. Mbappe küçüklüğünden beri Bernabeu'da İspanyol devinin formasıyla oynamayı düşlüyor. 

Liverpool'un sahibi jetinde ağırladı

Nitekim son Barcelona maçında rakipleriyle tartışırken kendi dillerinden konuşması onun Real’e gitmek için İspanyolca öğrendiği şeklinde yorumlandı. Buna karşılık Liverpool’un da Mbappe’de ayrı bir yeri var. Habere göre İngiliz kulübünün sahibi John W Henry, 2017'de kendisini özel jetiyle 2 saatlik bir yolculuğa çıkardı. Burada o dönem daha da genç olan Kylian ve Mbappe ailesi üzerinde çok ikna edici bir etki bıraktı. 

Fransa Ligi'nde 16, Şampiyonlar Ligi'nde 5 gol

Paris Saint Germain'in Katarlı sahipleri ise yıldız oyuncunun en azından kendi ülkelerinde düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na kadar takımda kalmasını istiyor.  Fransız temsilcisinin Mbappe için kapıyı 200 milyon eurodan açacağı belirtilirken, bu parayı Real ve Liverpool dışında yalnızca Manchester City ve Juventus’un verebileceği ifade edildi. 

Dünya futbolunun yeni süper yıldızı olarak kabul edilen Kylian Mbappe bu sezon Paris Saint Germain formasıyla 21 lig maçında 16 gol bulurken, Şampiyonlar Ligi arenasında çıktığı 6 karşılaşmada da 5 gol kaydetti.   

Senin için hazırladığımız haberler