PSG'nin Sergio Ramos pişmanlığı!

01.11.2021 - 17:04 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 17:12

Fransa'nın yıldızlar topluluğu Paris Saint-Germain, transfer edildikten sonra 1 maça bile çıkmayan Sergio Ramos'u göndermenin yollarını aramaya başladı.

PSG'nin Sergio Ramos pişmanlığı!

AJANSSPOR-HABER

Futbolda yaz döneminin en çok ses getiren transferlerinden biri Sergio Ramos'un, 16 yıl formasını giydiği Real Madrid'den Paris Saint-Germain'e gidişiydi. Ancak İspanyol devinin yıllarca bankosu olan 35 yaşındaki stoper yeni takımında şu ana kadar sahaya çıkmadı.

Sakatlıktan bir türlü kurtulamadı

Tecrübeli futbolcu, kasım ayına gelmemize rağmen henüz bir maçta dahi oynayamadı. Sakatlığı konusunda sürekli farklı açıklamalar yapılan Ramos'un ekim sonunda sahalara döneceği belirtiliyordu. Şimdi de Lille maçı sonrası antrenmanlara başlayarak oynayabileceği açıklandı.

PSG, Sergio Ramos'la yolları ayıracak mı?

Ancak bu durumdan taraftarlar kadar PSG yönetimi ve teknik ekibin de hoşnutsuz olduğu ortaya çıktı. Le Parisien'in haberine göre Fransız devi, 35 yaşındaki İspanyol futbolcuya güvenini kaybetmeye başladı. Hatta Sergio Ramos'un sözleşmesinin feshedilmesi dahi masaya yatırıldı.

2023'e kadar sözleşmesi var 

Diğer yandan Sergio Ramos'un da bu transferi hata olarak görmeye başladığı vurgulanıyor. Sakatlığı nedeniyle EURO 2020'yi de kaçıran İspanya Milli Takımı'nın kaptanı son resmi maçını  5 Mayıs'tan oynamıştı. Sergio Ramos'un, Paris Saint-Germain ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler