PSG'nin transferde Emre Can planı!

21.12.2019 - 23:53 | Son Güncellenme: 21.12.2019 - 23:53

İtalya Ligi'nde Juventus forması giyen Türk kökenli Alman futbolcu Emre Can ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Emre Can için Paris Saint Germain'in devrede olduğu ve teknik direktör Thomas Tuchel'in futbolcuyu çok istediği öne sürüldü. Emre Can, Juventus'tan ayrılıyor mu? PSG'ye mi transfer olacak? İşte tüm detaylar...

PSG'nin Emre Can planı ortaya çıktı

RMC'nin haberine göre; 25 yaşındaki futbolcuyu Tuchel çok istiyor. Buna göre Ocak ayı için PSG'nin Emre Can'ın transferi için bir plan yaptığı ifade edildi.

Emre Can da Juventus'ta mutlu değil

Fransız ekibinin fiziksel olarak sağlam bir orta saha oyuncusu aradığı ve Emre Can'da karar kıldığı belirtildi. Ayrıca, Emre Can'ın da Juventus'ta mutlu olmadığı ve bu tip bir transfere sıcak bakabileceği vurgulanıyor.

Emre Can'ın Juventus ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Önlibero mevkisinde öncelikli olarak oynayan Emre Can, merkez orta saha ve yeri geldiğinde stoper pozisyonunda da oynayabiliyor. Futbolcunun Juventus ile 30 Haziran 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Emre Can'ın piyasa değeri ne kadar?

Juventus, şu sıralarda piyasaya değeri 30 milyon Euro olarak ifade edilen Emre Can için bonservis bedeli ödememişti. Futbolcu, Premier Lig'de Liverpool ve Bundesliga'da da Bayer Leverkusen, Bayern Münih, Frankfurt gibi takımlarda oynamıştı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler