PSG'nin yeni yıldızı: Bradley Barcola!

28.09.2024 - 11:33 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 11:41

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'in 22 yaşındaki yeni yıldızı Bradley Barcola, sezona fırtına gibi eserek başladı ve adından şimdiden söz ettirdi.

PSG'nin yeni yıldızı: Bradley Barcola!

AJANSSPOR HABER

Paris Saint Germain'in yeni Fransız yıldızı Bradley Barcola, sezon başında gösterdiği performansla takdir topladı ve şimdiden dev takımların radarına girdi.

Rennes karşısında duble yaptı

Barcola, dün takımının 3-1 kazandığı Rennes maçında rakip filelere iki gol atarak yükselen performansını devam ettirdi. Ligue 1'de attığı 6 gol ile gol krallığında zirvede bulunan Barcola, kariyerinin en verimli sezonlarından birini geçiriyor.

Geçen sezon 4 gol attı

22 yaşındaki sol kanat, geçen sezonu 4 gol ve 9 asistle noktaladı. Bu sezon ligde 6 maça çıkan Barcola, 6 kez rakip fileleri sarstı ve geçen sezonki gol katkısını şimdiden geçti.

PSG kariyeri

Lyon'dan PSG'ye 45 milyon euro'luk bonservis bedeli ile gelen Bradley Barcola, Fransız devinde çıktığı 46 maçta 11 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Kylian Mbappe'nin ayrılığı sonrası daha çok görev alan ve katkıda bulunan Barcola, kariyerinin en verimli sezonlarından birini geçiriyor.

Senin için hazırladığımız haberler