PSG'nin yıldızı Mbappe'den transferde Real Madrid açıklaması!

11.03.2019 - 15:55 | Son Güncellenme: 11.03.2019 - 15:58

PSG'nin yıldızı Mbappe'den transferde Real Madrid açıklaması!

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint Germain’de forma giyen Kylian Mbappe’nin İspanyol ekibi Real Madrid’e transfer olacağı iddia edilmişti. Yıldız futbolcudan geleceği hakkında açıklama geldi. Mbappe, Real Madrid’e transfer olacak mı? İşte detaylar:

Mbappe için Real Madrid dedikoduları artmıştı

Paris Saint Germain'in Fransız süperstarı Kylian Mbappe'nin adı, uzun bir süredir İspanyol devi Real Madrid'le birlikte anılıyordu. PSG'nin Şampiyonlar Ligi'ne üst üste üçüncü defa son 16 turunda veda etmesinin ardından yıldız ismin takımdan ayrılacağına yönelik dedikodular iyice artmıştı.

Mbappe transfer iddialarını yalanladı

Ülkesinde yayın yapan TF1 kanalındaki Telefoot programına konuşan 20 yaşındaki yıldız futbolcu iddiaları tümüyle yalanladı.

Mbappe: "Kesinlikle PSG'de kalacağım"

Mbappe, "Olanlardan sonra kulübün projesine olan inancımı koruyorum. Bu takım için güzel şeyler yapacağımızdan eminim ve kesinlikle takımda kalacağım." ifadelerini kullandı.

Mbappe şok yaşıyor

Deplasmanda 2-0 yenildikleri Manchester United'a kendi evlerinde 3-1 yenilerek elenmeleri sonrası geceleri uyuyamadığını söyleyen Mbappe, "Şu an hâlâ şokun etkisindeyim. Söylenecek bir şey yok. Stadyum tamamen doluydu ve taraftarlar bizi destekleyerek üstlerine düşeni yaptı. Bu harika atmosferi bozmak istemezdik ama bozduk." şeklinde konuştu.  (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler